Gå til sidens hovedinnhold

- Byr 1.325.000.000 for Ronaldinho

Milan står klar med et ufattelig bud, ifølge italiensk presse.

Milan skal være klare til å by ufattelige 167,5 millioner euro for det brasilianske ballgeniet Ronaldinho. Det tilsvarer drøyt 1,3 milliarder norske kroner.

Berlusconi optimistisk
- Det fins en god sjanse. Jeg har lagt til side 100 millioner euro, sa Milans mektige eier Silvio Berlusconi, til italiensk presse tidligere i år.

Påliteligheten til det italienske pressekorpset er muligens noe lurvete, men Ronaldinhos bror- og agent, Roberto Assis, er i hvert fall ikke med på å dempe de ville ryktene.

- Barcelona fortjener stor respekt, men min bror (Ronaldinho) kan ikke la være å bli smigret over Milans interesse, uttaler Assis.

Goal.com hevdet 28. juni at Ronaldinho besøkte Silvio Berlusconi i Milano på forsommeren, og Roberto Assis har tidligere møtt Milan-lederen Adriano Galliani.

Utkjøpsklausul
Den italienske avisen Corriere della Sport hevder at 42,5 millioner euro av totalbudet skal brukes til å lønne superstjernen, mens det resterende beløpet utgjør selve overgangssummen.

Ronaldinho skal ha en utkjøpsklausul i sin kontrakt med Barcelona, som gjør at klubben må akseptere bud over en viss sum.

Hvor god er egentlig Ronaldinho? Si din mening her!

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album

Kommentarer til denne saken