Campbell, som signerte kontrakt med Arsenal for noen dager siden, har saksøkt sin tidligere arbeidsgiver Portsmouth for 1,7 millioner pund (tilsvarer cirka 15,8 millioner kroner) for ubetalte bonuser og bilderettigheter i perioden han spilte for klubben (2006-2009).

Den økonomisk hardt rammede Premier League-klubben kjemper allerede mot et skattekrav fra staten, og har flere ganger denne sesongen slitt med å betale ut lønninger til spillere og ansatte i klubben.

Tapte i retten
Tirsdag tapte Pompey mot staten i retten. Klubben forsøkte å argumentere for at skattekravet på 7,5 millioner pund var for høyt, men nådde ikke fram.

I tillegg hevder BBC at klubben skylder 10 millioner pund til andre klubber fra tidligere signeringer. Portsmouth, på sin side, hevder at de har betalt tilbake de tre klubbene det var snakk om i England.

Klubben skal i videre rettsmøter framover. Klubbens styreleder, Peter Storrie, er mistenkt for å ha unndratt penger da Amdy Faye ble hentet til klubben fra Auxerre i 2003.

Kan få mye for Kaboul
Portsmouth har per i dag ikke lov å hente inn nye spillere, og flere spekulerer nå i at Pompey blir tidenes første Premier League-klubb som havner under administrasjon.

Samtidig ser det ut til at den talentfulle forsvarsspilleren Younes Kaboul er på vei ut stadiondøra på Fratton Park. Den franske toppklubben Lille skal ifølge rykter være villig til å legge 10 millioner pund på bordet for å hente hjem den franske spilleren.

Portsmouth ligger desidert sist i den engelske eliteserien, med bare 14 poeng på de 20 første kampene. (ANB)