Gå til sidens hovedinnhold

Cannavaro ber om tålmodighet

Vil Real Madrid få hull på byllen mot Liverpool?

Liverpool vant 1-0 i det første oppgjøret mot Real Madrid på Santiago Bernabeu. Med andre ord blir det en meget tøff oppgave for den spanske hovedstadsklubben mot rødtrøyene på Anfield på tirsdag.

Men selv om Liverpool er favoritter på forhånd av oppgjøret, vil en Real-scoring sørge for at oppgjøret mellom de to gigantene vil bli vidåpent igjen. Real Madrids forsvarskjempe Fabio Cannavaro er dog klar på at spanierene ikke må stresse med å få hull på byllen.

- Vi må være ekstremt tålmodige på Anfield fordi et mål kan komme både tidlig i sent i kampen, sier Cannavaro ifølge Sky Sports.

Sikker på scoring
Real Madrid har vært i solid form i La Liga den siste tiden, og hadde ni strake seire før de gikk på smellen mot Liverpool. Siden den gang har laget tatt en 2-0-seier over Espanyol og spilt uavgjort 1-1 mot byrival Atletico Madrid.

Cannavaro er sikker på at Real Madrid vil finne nettmaskene mot Liverpool.

- Hvis vi er tålmodige og ikke gjør noen tabber i forsvaret, er jeg sikker på at vi vil score.

Liverpool spilte en defensivt perfekt kamp på Santiago Bernabeu, og nektet Real Madrids stjernegalleri å komme til de store sjansene. Cannavaro tror kampbildet blir det samme på Anfield.

- Jeg er sikker på at Liverpool vil spille på samme måte på tirsdag, sa italieneren.

Flankespillet blir faktor
Den tidligere Juventus-spilleren har én klar idé om hvordan kampen skal vinnes.

- Nøkkelen til kampen er at vi ikke spiller så mye gjennom midten. Vi må bruke flankespillerne våre, og skape gode sjanser fra de gode kantspillerne våre.

Cannavaros midtstopperkollega Pepe er dog ikke enig med italieneren. Han er overbevist om at Liverpool vil være langt mer angrepsvillige på hjemmebane.

- Jeg tror ikke kampbildet blir det samme. Jeg tror ikke Liverpool vil fokusere så mye på å forsvare seg, og det bør vi utnytte, avslutter Real Madrids stopperkjempe.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken