Gå til sidens hovedinnhold

Capello hyller laget

Englands landslagstrener Fabio Capello var imponert over sitt eget reservepregede lag etter 2-1-seieren mot Tyskland på bortebane.

Han var svært fornøyd med det han fikk se av laget, som manglet spillere som Joe Hart, Wayne Rooney, Theo Walcott, Steven Gerrard og Frank Lampard. Engelskmennene vant prestisjeoppgjøret i Berlin med 2-1, takket være et sent mål av John Terry. Stopperkollega Matthew Upson scoret det første målet, mens Patrick Helmes utlignet for Tyskland.

- Vi hadde mange målsjanser, og jeg liker at vi spilte med selvtillit. Jeg er veldig glad i dag fordi jeg fikk se å en del spillere prestere veldig bra. Og jeg trengte å lære å kjenne disse bedre. Resultatet er viktig, men prestasjonen er enda viktigere. Vi spilte her i Berlin mot Tyskland, som er et godt lag, og vi spilte veldig godt. Jeg har stor tro på laget mitt, sier Capello til BBC.

England var det klart beste laget, og dominerte kraftig. Det likte Fabio Capello veldig godt.

John Carews lagkamerat i Aston Villa, Gabriel Agbonlahor, debuterte - og var glimrende. Middlesbroughs venstre ving Stewart Downing var hele tiden en trussel mot tyskernes bakre ledd, mens Michael Carrick og Gareth Barry hadde full kontroll på midtbanen.

- Jeg vil ikke trekke fram enkeltspillere. Alle var veldig gode, og det er lagånden som er veldig viktig. Jeg er glad for at jeg nå får trøbbel med å velge riktige spillere. Vi har mer enn god nok tid til å bestemme oss for den neste troppen, understreker Capello.

Det eneste negative for engelsk del, var misforståelsen mellom John Terry og Scott Carson ved Tysklands utligningsmål. Lagkaptein John Terry tok på seg all skylda for målet.

- Jeg er skuffet over det målet. Jeg burde ha klarert ballen i forkant. Det var ikke Scotties feil. Det var min. Men det var veldig herlig å kunne score vinnermålet etterpå, sier en lettet John Terry.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Meld deg på nå! Her kan du spille ManagerLeague!

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken