Mandag snakket Egil Drillo Olsen ut om at han tidligere i høst mistet jobben som landslagssjef for det norske landslaget.

I et TV 2-intervju fortalte trenerveteranen at han følte Yngve Hallén og Kjetil Siem i Norges Fotballforbund presset ham ut av jobben.

Intervjuet har ført til en rekke reaksjoner og tidligere landslagsspiss John Carew er blant de som nå har kastet seg inn i debatten.

Fotballprofilen skriver følgende på nettsamfunnet Twitter mandag kveld:

«Mannen som har brakt Fotball-Norge mest glede, blir den første norske landslagssjefen som får sparken. Bare å gratulere ledelsen» skriver Carew.

- Kjenner lusen
I intervjuet med TV 2 levnet Drillo ingen tvil om at han selv følte han fikk sparken fra jobben som landslagssjef, noen han syntes var trist.

«Kunne de ikke holdt ut med Roger i to kamper til», skrev Carew videre om mannen som altså heter Roger til mellomnavn.

Den tidligere Vålerenga-spilleren lot heller ikke fotballpresident Yngve Hallén slippe unna. Drillo sa han var skuffet over fotballpresidenten i samtalen med TV 2.

«Ja, jeg var alltid skeptisk til nye fjes i landslagsmiljøet (ikke spillere). Men var skeptisk etter 7. mars, 2010. Jeg kjenner lusa på gangen» skriver Carew.

Fotballpresident Hallén fikk sin nåværende stilling nettopp 7. mars 2010. Han tok over jobben etter Sondre Kåfjord.

Også Nettavisen-redaktør Gunnar Stavrum reagerer på oppstyret rundt Drillo, og mener ingen står igjen som vinnere etter sparkingen av Drillo, og ansettelsen av Per-Mathias Høgmo.

- Si unnskyld!
Han mener NFF nå må be Drillo om unnskyldning:

- Fotball-Norge forventer at Norges Fotballforbund løser opp i den floken man nå har skapt, skriver Stavrum.

- Det kan ikke skje uten en tydelig, uforbeholden og offentlig unnskyldning til Drillo for den uverdige måten han føler seg presset ut på.

Egil Drillo Olsen sa følgende til TV 2 mandag kveld om den behandlingen han hadde fått av fotballforbundet:

- Ut ifra det som har skjedd så er jeg skuffet over dem begge. Jeg synes hele saken og prosessen har vært dårlig behandlet. Jeg har lyst å bruke et uttrykk som Kjetil Siem lærte meg. Han snakket om ledelse på neandertalernivå. Jeg synes det er trist at jeg så vidt jeg vet er den eneste landslagssjefen i Norge som har fått sparken, sier Drillo.

Norge møter Island til landskamp på Ullevaal stadion tirsdag kveld. For Norges del er kampen uten stor betydning.