Gå til sidens hovedinnhold

Carew og co. på vinnersporet

Young og Harewood fikset seier til Aston Villa, som fortsetter oppturen i ligaen.

READING-ASTON VILLA 1-2:

Aston Villa fortsetter sin gode formkurve med å slå Reading på Madejski stadion søndag. John Carew gjorde en god kamp for Villa, men gikk målløs av banen.

Laget fra Birmingham har kun tapt en kamp på sine elleve siste oppgjør og ligger på sjette plass i Premier League.

Ashley Young ble kampens store spiller med et mål og en målgivende pasning til Marlon Harewood.

For Reading sin del betyr tapet at de fortsatt sliter i bunn av tabellen. De har nå tapt åtte kamper på rad og må finne på noe meget lurt for å berge plassen.

Barry-show
Etter snaue fem minutter markerte Carew seg for første gang med et skudd fra hjørnet av 16-meteren, men det strøk forbi målet på motsatt side.

Da drøye halvtimen var spilt fikk Aston Villa straffe, etter et skudd som traff Cisse i armen.

Kaptein Gareth Barry stilte seg opp, tok sats og brente ballen langt opp på tribunen. En prestasjon i seg selv å bomme så grovt.

Rett før lagene gikk til pause kom Gabriel Agbonlahor seg fri på høyre kanten og la inn til Ashley Young på motsatt side inne i feltet.

Young dempet ballen, la til rette og feide den opp nettaket til 1-0 ledelse for gjestene.

God Carew
18 minutter ut i andre omgang holdt Villa på å rote det til. En misforståelse mellom keeper Scott Carson og en forsvarer, gir Steve Hunt en god sjanse, men skuddet er for løst og blir klarert.

Samspillet mellom Carew og Agbonlahor var tidvis godt og i det 66.minutt forsøker nordmannen å finne Agbonlahor i feltet. Pasningen havner litt bak spissmakkeren som ikke får skutt skikkelig og ballen går over.

Reading hadde flere gode sjanser i andre omgang. Blant annet et frispark som ble styrt videre av hodet til Dave Kitson, men headingen traff midt på Villa-keeper Carson.

Marlon Harewood doblet ledelsen til Aston Villa etter 84 spilte minutter. Reading hadde skjøvet mange menn i angrep, og var blottlagt bak. Villa kom med tre mann på en kontring og Harewood ble spilt fri på venstre side inne i feltet.

Han plasserte ballen hard i motsatt hjørne til 2-0 ledelse for gjestene.

Carew fikk sin største sjanse tre minutter før slutt da han satte fart inn i 16-meteren og møtte en markkryper fra Harewood. Dessverre for nordmannen klarte en Reading-spiller og skli inn en blokkering.

Reading fikk likevel et trøstemål fire minutter på overtid. Et frispark fra Nicky Shorey blir slått i stolpen og i mål av Scott Carson. Villa-keeperen er tydelig irritert på seg selv for ikke å ha klart å holde nullen.

Her kan du lese fyldigere kampreferat.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen?
Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping