Gå til sidens hovedinnhold

Carl Bildt (54) pappa igjen

Sveriges tidligere statsminister Carl Bildt er blitt pappa for tredje gang, 54 år gammel.

Hans italienske kone Anna Maria Corozza (40) nedkom fredag med en gutt med de strategiske målene 52 centimeter og 3,8 kilo. Passende for en sønn av den tidligere Moderaterna-lederen.

- Vi har det alle veldig bra. Den lille mannen jobber nå friskt på sitt andre døgn, og ser ut til å ha appetitt på det meste. Og Anna Maria er selvfølgelig lykkelig, sier Bildt til Aftonbladet.

Var med på fødselen
54-åringen som har to barn fra før, var ved sin kones side under fødselen på Danderyds sykehus utenfor Stockholm.

- Selvfølgelig, man vil jo være med fra første sekund det er mulig.

- Ikke like nervøs
Carl Bildt forteller via e-post til Aftonbladet hvordan det føles å bli foreldre for tredje gang og om familiens fremtidsplaner. Han sier at han ikke var like nervøs denne gang som under tidligere fødsler.

- Kanskje ikke like nervøs, men kanskje enda mer forventningsfull. Det er en stor gave å få barn, og i særdeleshet å få det igjen, som i mitt tilfelle, avslører en åpenhjertig Bildt.

For kona Anna Maria er guttebabyen hennes førstefødte. Fra tidligere forhold har Carl Bildt to barn, Gunnel og Nils.

Ikke pappaperm
Sveriges eks-statsminister har fortsatt et hektisk liv; forrige måned var han blant annet i Brussel, Washington, Moskva, Tunisia, London og Geneve. NÅ blir det slutt på reisingen, i hvert fall en tid.

Sist Carl Bildt ble pappa, var han statsminister og tok ikke ut pappapermisjon. Det blir det heller ikke denne gang.

- Pappaperm blir vel vanskelig ettersom det jo forutsetter at man har en fast stilling å ta fri fra. Og min tilværelse ser jo ikke akkurat ut på den måten, skriver Bildt til Aftonbladet.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping