Gå til sidens hovedinnhold

Carl viser sine fem bad

Carl I. Hagen stiller opp i badekåpa i Se og Hør.

For andre gang stiller Carl I. Hagen og hans kone Eli opp i «hjemme hos»-reportasje i Se og Hør. Denne gangen åpner Frp-ekteparet opp dørene til sin nye 10-millionersvilla på Bestum i Oslo - og sine fem bad.

Fram til 2003 hadde de ifølge Hagens selvbiografi «Ærlig talt» konsekvent takket nei til slike reportasjer, fordi de «ikke hadde lyst til å brette ut privatlivet». Men da det forrige huset på Bestum skulle selges, fikk pipa en annen lyd.

Hagen sa det var en genistrek å bruke Se og Hør for å presse opp salgsprisen på huset. Tidligere Se og Hør-journalist Håvard Mælnes har i boken «En helt vanlig dag på jobben» avslørt at Hagen tok seg godt betalt for å stille opp i reportasjen.

- Fikk 100.000
- Det er første gang en politiker har tatt seg betalt for å stille opp for pressen på denne måten, og han mottok trolig opp mot 100.000 for reportasjen, har Melnæs sagt til Propaganda.

Sjefredaktør i Se og Hør Harald Haave håper at Eli og Carl også denne gang er fornøyde med det han mener er en «flott julereportasje».

- Sist gang la ikke Carl I. Hagen skjul på at han var kjempefornøyd med den oppmerksomheten vår boligreportasje skaffet han og kona Eli. Hagen syntes heller ikke den gang at det gjorde noe at enkelte uttalte seg kritisk om det som ifølge Hagen var et kalkulert trekk fra hans side, sier sjefredaktør Haave til Nettavisen.

Hagen har innrømmet at han fikk kjeft etter å ha stilt opp i bladet i 2003. Dette syntes imidlertid ikke Hagen «gjorde så mye». I selvbiografien poengterte Hagen også at det var i orden «å vise frem et hus vi ikke skulle bo i».

Endrer kurs - igjen
Nå ser det imidlertid ut som at den tidligere Frp-formannen har forandret prinsippene sine nok en gang. Hagens nyinnkjøpte luksusvilla er tirsdagens hovedoppslag i Se og Hør, og ekteparet stiller seg velvillig ut over åtte sider i bladet.

Ikke bare stiller Eli og Carl opp «like forelsket» på saueskinnet foran peisen, men de baker også julekaker med barnebarna og viser fram dobbeltsenga på soverommet.

Harald Haave legger ikke skjul på at han er tilfreds med reportasjen.

- Vi er svært fornøyd med resultatet, og er overbevist om at våre lesere blir det når de får vårt nye blad mellom hendene, sier Haave.

Boblebad og badstue
Ifølge Se og Hør bader ekteparet i luksus, og har ikke mindre enn fem bad - til tross for at de sjelden har overnattingsgjester. Og antallet skal være av «praktiske grunner».

På hovedbadet har herr og fru Hagen boblebad. På det nest største badet, som ligger inntil badstuen, han Carl sin ergometersykkel. På det tredje badet er det en komfortabel dusj - for gjester. I tillegg finnes det to mindre bad, med toalett og vask.

Og om Hagen nok en gang har håvet inn på stille opp i en slik reportasje, forblir en forretningshemmelighet for Se og Hørs vedkommende.

- Av prinsipp kommenterer vi aldri beløp og avtaler, sier Haave, som er mer opptatt av å ønske sine lesere en «særdeles god jul».

Nettavisen har tirsdag forsøkt å få tak i Carl I. Hagen for kommentarer, uten hell.

Reklame

Slik får du godt internett på hytta

Kommentarer til denne saken