Gå til sidens hovedinnhold

Carragher: - Liverpool kan ikke sparke Rodgers

Den tidligere Liverpool-spilleren mener manageren må få mer tid.

Jamie Carragher mener det ville være et dumt tidspunkt å sparke Brendan Rodgers nå. Det til tross for en svak ligaåpning, hvor Liverpool har tatt fattige åtte poeng på seks kamper. Det hele toppet seg i helgen, da man tidvis så forbedringer spillemessig, men laget likevel endte opp med ett fattig poeng mot nyopprykkede Norwich.

- Brendan Rodgers kan ikke bli sparket nå, mener likevel Carragher ifølge the Mirror.

LES OGSÅ: - Klopp vil møte Liverpool
LES OGSÅ: Her sjokkerer han Liverpool

For tidlig
Carragher hevder det ville være uansvarlig, og vise en svakhet hos eierne om klubben velger å sparke nordiren etter så få ligakamper.

- Eierne valgte å la tvilen komme Rodgers til gode før sesongen. Ettersom de valgte å gi han så mye penger, hvorfor skal de sparke han etter bare åtte eller ni kamper?

Liverpool hentet spillere som Christian Benteke, Nathaniel Clyne, James Milner og Roberto Firmino i sommer.

Den tidligere Liverpool-spilleren ønsker likevel å se en forbedring i det offensive spillet i klubben. Det er han sikker på at Rodgers selv trakter etter også.

- På sine siste 18 kamper har ikke laget scoret mer enn ett mål per kamp. Det er et stort problem for en offensiv manager som Brendan Rodgers, sier Carragher.

LES OGSÅ: Henderson skadet i to nye måneder

Prestasjoner
Brendan Rodgers selv var mer opptatt av prestasjonen enn poengene etter Norwich-kampen.

- Man må være effektive foran mål for å få poeng, og vi tok ikke vare på sjansene våre. Så når det gjelder poeng var det ikke en god kamp, men for meg dreier det seg om prestasjonene, sa Rodgers til BBC etter kampen.

Skal manageren overtale supporterne om at han er rett mann for jobben, kan det likevel hende at det bør sankes flere poeng i de kommende kampene. På sosiale medier begynner nemlig «Rodgers out» å trende.

Tidligere Borussia Dortmund-trener Jürgen Klopp anses som en av de heteste kandidatene til å ta over Liverpool-jobben dersom Rodgers får sparken.

Liverpools neste kamp er mot Carlisle i ligacupen 23. september. I Premier League skal Merseyside-klubben ta imot Aston Villa i deres neste kamp.

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere

Kommentarer til denne saken