Vinteren 2011 betalte Liverpool 35 millioner pund for å hente Andy Carroll fra Newcastle til Liverpool. Siden den gang har spissen opplevd flere nedturer.

Oppholdet på Anfield ble ikke så fruktbart som mange hadde håpet og Brendan Rodgers var snar om å vise Carroll døren da han tok over klubben.

Et låneopphold i West Ham ble gjort om til en permanent overgang i fjor sommer, men skader har gjort sitt til å sette en stopper for kraftspissen.

I sommer ble det klart at den hårfagre måljegeren igjen er ute med skade og nå begynner også West Ham-fansen å få nok av Carrolls uflaks.

Spissen har måttet tåle mye hets gjennom nettsamfunnet Twitter, etter at det ble kjent at han går glipp av de fire første månedene i høst.

Det er en vond ankel som plager spissen.

Ifølge manager Sam Allardyce er Carroll langt nede etter det som har skjedd den siste tiden. Noen fans har argumentert for at 25-åringen rett og slett burde legge opp og at de er lei av at han ikke tar vare på seg selv.

- Han er ganske langt nede. Han har det ikke veldig bra nå og dette er en stor nedtur for ham. Vi må bygge ham opp på nytt, sier Allardyce ifølge The Mirror.

- Når han får av gipsen og kan begynne å trene igjen vil det forhåpentligvis gå bedre, men akkurat nå er det stort sett elendighet, sier manageren.

Carroll selv er for tiden i USA der han får behandling for skaden som plager ham. Dette er hans fjerde alvorlige skade siden han kom til West Ham.

Carroll startet karrieren i Newcastle og imponerte stort i første halvdel av 2010/2011-sesongen i Premier League. Den storvokste spissen ble sammenlignet med selveste Alan Shearer og det var nok noe av grunnen til at Kenny Dalglish la store penger på bordet for å sikre seg spilleren.

Et drøyt år senere ble han lånt ut til West Ham og i fjor betalte londonklubben rundt 15 millioner pund for å sikre spilleren på permanent basis. Enn så lenge har ikke West Ham og manager Allardyce fått mye igjen for pengene.