Liverpools nye rekordkjøp Andy Carroll har enn så lenge ikke vært tilgjengelig for spill på grunn av skade, men nå tror Anfield-klubben at den storvokste spissen nærmer seg debuten.

Ifølge The Telegraph vil 22-åringen etter alt å dømme få sin debut for klubben i hjemmemøtet med Manchester United 6. mars.

Den tidligere Newcastle-spilleren var fredag tilbake i lett trening, etter å ha vært ute i en god periode med skaden han pådro seg tidligere i vinter.

Liverpool-veteran Jamie Carragher gleder seg til å se klubbens nye spissduo, Carroll og Luis Suarez, i tospann for første gang.

- Det blir veldig spennende å se dem sammen. Jeg er storfornøyd med at vi fikk hentet dem hit og klubben viste med det at den vil satse, sier Carragher.

- En spiller med Carrolls størrelse og en kjapp spiller som Suarez rundt ham, det høres veldig lovende ut, sier stopperen.

Mandag ble det også kjent at Liverpool skal være interessert i å hente ytterligere forsterkninger fra Newcastle til sommeren.

Klubbens fotballdirektør, Damian Comolli, skal ha fulgt venstreback José Enrique i 0-0-oppgjøret mot Blackburn på Ewood Park lørdag.