Andy Carroll er et mørkt kapittel i Liverpools overgangshistorie, etter at han å ha blitt kjøpt for 35 millioner pund i 2011, var mye skadet og spilte en rekke svake kamper for Anfield-laget, før han ble solgt videre til West Ham med et tap på 20 millioner pund to år senere.

Søndag står gamleklubben på motsatt banehalvdel på Upton Park, og Carroll er klar på at Liverpool-manager Brendan Rodgers ikke ga han nok tid til å imponere for rødtrøyene.

Fikk aldri sjansen
- Det ble åpenbart ikke det oppholdet jeg ønsket i Liverpool, ettersom jeg var mye skadet og stort sett bare fikk spille hver tredje kamp. Om jeg burde fått mer tid til å imponere manageren? Jeg mener det. Jeg fikk aldri en ordentlig sjanse og ble bedt om å dra, sier Andy Carroll i et intervju med Sky Sports.

NA Live: Everton - Arsenal fra 14.30.

NA Live: West Ham - Liverpool fra 17.00.

Videre forteller han om hvordan Brendan Rodgers gikk fra å mene at han og Luis Suarez kunne danne en gifitg spissduo, til å se på en slik konstellasjon som umulig.

- Luis Suarez ble hentet i samme overgangsvindu som meg, og da Brendan Rodgers kom inn fortalte han meg at han så for seg en klassisk angrepsduo med en stor og en liten spiller. Før jeg forlot klubben fikk jeg derimot beskjed om at et slikt samarbeid ikke ville fungere. Jeg skjønte ingenting, og selv er jeg sikker på at vi kunne ha fått det til å fungere, fortsetter Carroll.

Istedet hentet Rodgers Daniel Sturridge noen måneder senere, et valg de aller fleste Liverpool-supportere nok mener var det riktige den dag i dag.

Spillesugen
Andy Carroll har på sin side slitt fælt med skader i sin foreløpig korte West Ham-karriere, men begynner nå å finne tilbake til formen, noe han viste med både scoring og målgivende i sist kamp mot Sunderland.

- Jeg har vært ute nesten hele sesongen, men nå begynner jeg endelig å føle meg pigg. For meg er det nesten starten på sesongen fortsatt, og jeg skulle ønske at den kunne vare mye lenger, avslutter den målsultne spissen.