Gå til sidens hovedinnhold

Cassano savner Capello

Romas urokråke Antonio Cassano innrømmer at han savner sin tidligere trener Fabio Capello.

Cassano hadde Fabio Capello som sjef i Roma før treneren overtok Juventus. Nå innrømmer den unge spissen at han savner Capello - og at han drømmer om å spille under den meritterte treneren en gang igjen i fremtiden.

- Jeg savner Capello litt. Vel, for æ være ærlig, så savner jeg ham veldig masse. Han var den viktigste personen i min karriere, og jeg kan aldri få takket ham nok, sier Cassano i et intervju med nyhetsprogrammet «TGI», ifølge Football Italia.

Cassano, som hittil i sesongen har vært i konstant trøbbel i Roma på grunn av sitt hissige temperament, har lenge blitt linket bort fra Serie A og en overgang til Real Madrid. Italieneren har lenge vært på kant med trener Gigi Del Neri, og uttalelsene om at han savner gamletreneren faller neppe i smak hos sin nåværende sjef.

Juventus neste?
Spissens skryt av Fabio Capello kan også tyde på at han nå er på vei til Juventus.

- Ingen andre har maktet å behandle meg på den måten Fabio Capello gjorde. Han gjorde meg til en internasjonal spiller. Vi hadde selvsagt noen krangler, men ikke noe alvorlig - heller som far og sønn, forteller Antonio Cassano i sitt første TV-intervju på nesten ett år.

Cassano utelukker ikke at han kan komme til å skifte klubb i løpet av 2005.

- Mine håp for 2005 er at jeg kan vinne store trofeér. Det bryr meg ikke om det skjer i Italia eller i utlandet, det viktigste for meg er at jeg ikke vil være en taper. Jeg starter i Roma, hvor jeg er nå, men du kan aldri si hva som skjer i fremtiden, mener den kontroversielle spissen.

Reklame

Nå er det salg på våre grillfavoritter

Kommentarer til denne saken