Drammensgutten Bersant Celina imponerer stort i Manchester City for tiden. Denne sesongen har han vært involvert i fire av lagets kamper, og har blant annet en målgivende pasning til Sergio Agüero i Premier League.

Nå skal Celina nærme seg ny kontrakt med storklubben, skriver Daily Mail.

- En langtidskontrakt er forhåpentligvis snart i boks. Jeg ønsker å imponere i oppkjøringen til neste sesong, sier han selv ifølge avisen.

Hans nåværende kontrakt går ut om et år.

Celinas far, Eduar, bekrefter til Nettavisen at forhandlingene om kontrakten går mot slutten.

- Jeg kan bekrefte at forhandlingene om ny kontrakt på 4,5 år nærmer seg slutten, sier han til Nettavisen.

Ny manager

Fra sommeren av tar Pep Guardiola over som sjef i Manchester City. Celina innrømmer at Manuel Pellegrini har vært enormt viktig for han som spiller, men håper at også Guardiola ønsker å slippe til Citys unggutter.

- Han (Pellegrini) har vært til stor hjelp. Han ønsket å gi meg sjansen i denne klubben, og jeg er veldig takknemlig for det. Vi er flere unggutter som har fått spille denne sesongen, og forhåpentligvis fortsetter det slik også neste sesong, forteller Celina.

Sammen med Guardiola, kobles spillere som Paul Pogba, Ilkay Gundogan og David Alaba. Skulle det komme for mange spillere inn, og Celina blir overflødig, er 19-åringen klar for å ta et utlån for å få spille fast førstelagsfotball.

- Vil Guardiola ha meg, så blir jeg så klart. Hvis ikke, er et utlån aktuelt. Det kan være hvor som helst, bare det er en god liga, mener drammensgutten.

Kjenner spillestilen

Pep Guardiolas «tiki-taka»-fotball er kjent for Celina, og han tror ikke det blir noe problem å tilegne seg spanjolens måte å spille fotball på.

- Alle vet hvordan han vil spille: «Vinn ballen tilbake raskt, og behold den». Det ligner på slik vi spiller nå - vi har mye frihet, men det ligger også mange taktiske grep bak, forteller Celina.

Han er klar på at han ikke forventer spilletid i hver kamp neste sesong, men om han trengs til noe, er han mer enn klar.

P.S: Bersant Celina har takket ja til spill for Kosovos landslag i stedet for Norges.

Lørdag kveld spiller Manchester City mot West Bromwich i Premier League. Kampen kan følges i vårt livestudio fra klokken 18.30.