Gå til sidens hovedinnhold

Charterjulen selges ut nå

2008 har så vidt begynt, men juleferien bør du bestille allerede nå.

(SIDE2): I romjulen åpnet Star Tour salget av neste vinters reiser til Thailand. Ving la ut sine billetter allerede 18. desember. Interessen for et av de mest populære reisemålene har vært upåklagelig.

- To av tre seter er allerede solgt, sier informasjonsrådgiver Elisabeth Larsen-Vonstett hos Star Tour til Side 2.

På deres avgang 19. desember 2008 er det bare 12 ledige seter om du bare skal være borte en uke.

Ving har en lignende avgang 22. desember og her er det bare fire ledige plasser på deres ukestur. Skal man ha fullt utbytte av fridagene i julen, så kan Thailand-ferien bli vanskelig.

Gode tider
- Det er gode tider i Norge og etterspørselen etter våre vinterturer har vært enorm. Det er grunnen til at vi startet rekordtidlig med salget av årets Thailand-turer, forklarer Christian Grønli, salgsdirektør hos Ving. I fjor la de ut de samme billettene i mars.

- At vi nå legger ut billettene over et år i forveien, er et tilbud til de ivrigste, legger han til.

I perioden fra november 2008 til april 2009 er 10 prosent av setene allerede solgt. Bare for å illustrere litt av interessen kan Grønli fortelle, at over halvparten av turene i vinterferien 2009 er borte.

Det vanlige er at folk planlegger og bestiller neste ferietur i ferien. Nå har de sommeren allerede i boks og tenker på julen 2008.

Les også: Sommerferien starter tidlig

I tillegg til at enkelte grupper liker å være på hogget, må barnefamilier gjerne planlegge sine charterturer i god tid i forveien. Restplassene er nesten borte, så de billigste turene går gjerne først.

Satser på økning
- Denne tidlige lanseringen har vært en suksess for Star Tour. Etterspørselen og tilbudet styrer markedet, konkluderer Larsen-Vonstett.

125.000 nordmenn har reist til Thailand i 2007 viser beregninger fra Star Tour, og de forventer en økning også i 2008.

Thailand er først ute, men allerede i slutten av januar legger selskapet ut andre eksotiske vinterdestinasjoner ut for salg.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Les også:

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte

Kommentarer til denne saken