Gå til sidens hovedinnhold

Chelsea-fans til angrep mot Torres og Benitez

Chelsea-supportere har fått nok. Nå vil de boikotte London-klubben.

Det er ingen hyggelig stemning på Stamford Bridge om dagen. Nå advarer supporterleder at flere vil boikotte Rafeal Benitez og hans Chelsea-lag fremover.

Det var onsdagens 2-0-tap hjemme mot Swansea på Stamford Bridge i Capital One Cup som har fått begeret til å renne over for flere supportere.

En av dem som skuffet fansen mest i onsdagens oppgjør var 50 millioner pund-spiller Fernando Torres. Ifølge supportere som var til stede på kampen oppsto det bråk mellom de blå på tribunene på grunn av uenigheter om spanjolen.

Flere skal ha buet ham av banen da han ble tatt av til fordel for nysignerte Demba Ba. Dette fikk andre i blått til å reagere noe som førte til knuffing og antydninger til slåssing.

- Passer ikke inn her
- Fansen var delt da Torres ble tatt av banen. Jeg er knust, jeg kunne aldri ha buet på en spiller i en blå drakt, men jeg kan forstå at noen gjorde det. Vi har støttet ham i to år nå og har kommet opp med hver eneste unnskyldning for å forsvare ham, sier leder for Chelsea Supporter Group, Trizia Fiorellino til The Independent.

- Mange supportere trodde ansettelsen av Benitez ville få det beste ut av ham, men han har bare blitt dårligere. Det føles ut som om han har gitt opp. Det er mange som tenker som meg, som ikke kunne ha buet, men halve stadion gjorde det. Det skapte krangling og tumulter. Enkelte måtte flytte seg for å unngå bråk. Det var veldig trist, fortsetter Fiorellino.

- Vi er veldig takknemlige for hva Roman Abramovitsj har gjort for klubben, men Benitez passer ikke inn her.

Boikotter klubben
Til The Daily Mail går Fiorellino kanskje enda lenger da han antyder at flere supportere vil slutte å dra på kamper.

- Jeg vet om supportere som ikke vil dra på kamper før Benitez er fjernet. Etter min erfaring kommer ikke supportere som har stoppet å følge klubben tilbake.

Det var ikke bare Torres og Benitez som fikk gjennomgå i onsdagens cupkamp. Allerede før avspark viste flere supportere at de er svært misfornøyd med hva som foregår i London-klubben.

- Alvorlig feilberegning
Styreformann Bruce Buck fikk høre det fra fansen da han ble introdusert på banen for å gjøre en presentasjon av skadde Petr Cech før onsdagens kamp.

- Buingen mot Buck kom fra alle. Det var en alvorlig feilberegning av klubben å slippe ham til på banen før kampen, sier Fiorellino.

Flere skal være svært frustrert over behandling av Frank Lampard.

- Det er ikke populært å la Lampard forlate klubben, og nå kan det virke som om John Terry er nestemann ut, sier supporterlederen.

Lørdag spiller Chelsea borte mot Stoke. Kampen følger du i vårt livesystem NAlive.no.

Se video av Benitez' svar til fansen under:

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('16i1m8ibj77gv1lm2nquhf86nu', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'odrjzpp7mf7e170b3isxj91i0', 468, 464, 'perf16i1m8ibj77gv1lm2nquhf86nu-odrjzpp7mf7e170b3isxj91i0', 'eplayer14');
Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken