Gå til sidens hovedinnhold

- Chelsea går for Hiddink

Planlegger å kjøpe supertreneren fri fra kontrakten med Tyrkia.

Da Guus Hiddink forlot Chelsea i mai 2009, fortalte han klubbeier Roman Abramovitsj at han alltid ville hjelpe klubben, om den skulle behøve ham.

Nå kan tiden være inne.

På søndag sparket Chelsea Carlo Ancelotti fra stillingen som manager, og spekulasjonene er i gang om hvem som skal overta styringen av sølvlaget i Premier League.

Spekulasjoner
Navn som José Mourinho, André Villas-Boas og Guus Hiddink er navn som går igjen, og ifølge The Independent er Guus Hiddink nå kurven Chelsea legger alle sine egg i.

Hiddink gjorde det svært godt som Chelsea-sjef sist han steppet inn, og kan se tilbake på 22 kamper og kun ett tap, med et gull i FA-cupen som kronen på verket. I tillegg var han et hårstrå fra å ta klubben til finalen i Champions League, da Chelsea i 2009 tapte på bortemål mot Barcelona i semifinalen.

Hiddink (64) er for tiden under kontrakt med det tyrkiske fotballforbundet, og er bundet til den kontrakten frem til EM er slutt i juli 2012.

Nederlenderens agent, Cees van Nieuwenhuizen, uttalte mandag at Hiddink ikke er imot å returnere til klubbfotball, stikk i strid med det engelske aviser har hevdet den siste tiden.

Misnøye i Tyrkia
Supertreneren blir helt sikkert ingen billig mann, men er det noe Chelsea har nok av, er det penger.

Ifølge The Independent, skal Chelsea være villige til å legge nok cash på bordet til å kjøpe løs Hiddink fra Tyrkia-jobben med øyeblikkelig virkning.

Noe som trolig vil gjøre det lettere for Chelsea å skaffe seg Hiddink, er det voksende misnøyen med ham fra sentrale personer i tyrisk fotball. Kritikken går ut på at Hiddink ikke tilbringer nok tid i Tyrkia, og ikke bruker nok unge spillere på landslaget.

Så gjenstår det å se om det er nok til at de slipper han til jobben som Chelsea-manager.

HTML EMBED
Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken