Gå til sidens hovedinnhold

Chelsea-krisen er total

- Vanskelig å forklare hva som skjedde, sier Carlo Ancelotti.

WOLVERHAMPTON - CHELSEA 1-0:

- Vi tapte enda en kamp, og dette er tøft for oss. Vi prøvde å spille vårt spill. Det er vanskelig å forklare hva som skjedde, oppsummerte Chelseas manager overfor Sky Sports.

Wolves lå helt sist på tabellen før oppgjør før onsdagens oppgjør på Molineux. Mick McCarthys menn var åpenbart sultne som ulver etter poeng,

Det tok heller ikke mer enn fem minutter før hjemmelaget hadde presset José Bosingwa til å sette ballen i eget mål. Portugiseren forsøkte å markere at han skulle hatt frispark, uten å vinne noe gehør fra dommerne.

-Må ikke miste troen
Selv om Chelsea løftet seg betraktelig og burde scoret minst én gang, endte kvelden i nok et frustrerende tap for den regjerende mesteren. Ancelottis mannskp har nå kun sju poeng på de siste sju kampene, og har vunnet kun én av sine ni siste oppgjør i Premier League.

- Vi må forsette å jobbe og håpe at det bedrer seg for oss med tiden. Her hadde vi mange sjanser og var alene med keeperen deres uten å få mål. Vi må ikke miste troen på oss selv, sa Ancelotti.

Nettavisen fulgte kampen direkte:

Misbrukte sjansene
Chelsea tok som ventet over et grep om spillet etter Wolves' mål. Gjestene skaffet seg blant annet en serie cornere, uten å få store sjanser ut av dem.

En virkelig stor sjanse fikk ikke bortelaget før halvtimen var spilt. Salomon Kalou ble imidlertid stoppet mesterlig av Wolves' sisteskanse Wayne Hennessey.

Hjemmelaget holdt ledelsen til pause, men skulle få atskillig mer å hanskes med da lagene kom ut igjen på banen.

Frank Lampard sendte Kalou nydelig helt fri etter 54 minutter, men ivorianeren avsluttet svakt utenfor fra meget god posisjon. Kalous landsmann Didier Drogba fikk den neste sjansen da han etter en kjapp vending banket ballen i stolpen.

Bytter uten nytte
Ancelotti forsøkte å kaste inn Nicolas Anelka og Daniel Sturridge i jakten på scoring, uten at det hjalp den kriserammede regjerende mesteren.

Florent Malouda kom nærmest med et nytt stolpeskudd, minuttet etter at hjemmelagets Stephen Hunt skjøt i tverrliggeren i den andre enden av banen. Anelka fikk Chelseas siste mulighet på overtid, men Hennessey kom fint ut og avverget situasjonen før franskmannen kom nærmere seg vertenes mål.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!HTML EMBED
Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken