Gå til sidens hovedinnhold

Chelsea-legende: - Lampard bør forlate klubben

Klar tale før sommerens overgangsvindu.

Frank Lampard har bare fått «sånn passe» rikelig med spilletid i Chelsea denne sesongen, og har ikke startet mer enn omtrent halvparten av lagets kamper i Premier League.

Likevel har engelskmannen notert seg for tosifret antall mål i den blå drakta, som han har for vane å gjøre.

En effektiv sesong til tross, Lampard har ikke fått tilbud om ny kontrakt på Stamford Bridge, og midlertidig manager Rafael Benitez ba for noen uker siden fansen om å glemme Lampard.

Med ryktene om en sommerretur for manager José Mourinho, oppstod følgelig spekulasjonene om at Lampard likevel får fortsette karrieren i Chelsea, ettersom de to opparbeidet seg et svært godt forhold i Mourinhos første periode i klubben.

NA Live: Følg Aston Villa - Chelsea klokken 13.45

Nå blander nok et ansikt seg inn i debatten rundt Frank Lampards fremtid. Tidligere spiller og manager i Chelsea, Gianluca Vialli, oppfordrer nemlig 34-årige Lampard til å komme seg vekk fra Vest-London.

- Etter min mening er det på tide for spiller og klubb å forlate hverandre til sommeren. Da vil begge parter sitte igjen med en god følelse. Det er en flott mulighet for Frank til å prøve noe nytt og en anledning til å tjene gode penger, sier Vialli til Sky Sports.

Han tror Lampard kan følge i fotsporene til spillere som Thierry Henry og David Beckham.

- Kanskje han kunne dratt til Los Angeles, eller et annet sted i USA, og blitt der i tre-fire år. Så kan han heller komme tilbake til Chelsea som en enda større helt, fortsetter italieneren.

Gianluca Vialli vant selv fem trofeer i sin tid i Chelsea, og er klar på at klubben kan vente seg flere suksessfulle år dersom José Mourinho gjenerobrer trenerstolen.

- Jeg tror han vil være et godt valg. Han er veldig motivert, og har sterke følelser for engelsk fotball og Chelsea spesielt.

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken