Gå til sidens hovedinnhold

Chelsea-legende: - Lampard bør forlate klubben

Klar tale før sommerens overgangsvindu.

Frank Lampard har bare fått «sånn passe» rikelig med spilletid i Chelsea denne sesongen, og har ikke startet mer enn omtrent halvparten av lagets kamper i Premier League.

Likevel har engelskmannen notert seg for tosifret antall mål i den blå drakta, som han har for vane å gjøre.

En effektiv sesong til tross, Lampard har ikke fått tilbud om ny kontrakt på Stamford Bridge, og midlertidig manager Rafael Benitez ba for noen uker siden fansen om å glemme Lampard.

Med ryktene om en sommerretur for manager José Mourinho, oppstod følgelig spekulasjonene om at Lampard likevel får fortsette karrieren i Chelsea, ettersom de to opparbeidet seg et svært godt forhold i Mourinhos første periode i klubben.

NA Live: Følg Aston Villa - Chelsea klokken 13.45

Nå blander nok et ansikt seg inn i debatten rundt Frank Lampards fremtid. Tidligere spiller og manager i Chelsea, Gianluca Vialli, oppfordrer nemlig 34-årige Lampard til å komme seg vekk fra Vest-London.

- Etter min mening er det på tide for spiller og klubb å forlate hverandre til sommeren. Da vil begge parter sitte igjen med en god følelse. Det er en flott mulighet for Frank til å prøve noe nytt og en anledning til å tjene gode penger, sier Vialli til Sky Sports.

Han tror Lampard kan følge i fotsporene til spillere som Thierry Henry og David Beckham.

- Kanskje han kunne dratt til Los Angeles, eller et annet sted i USA, og blitt der i tre-fire år. Så kan han heller komme tilbake til Chelsea som en enda større helt, fortsetter italieneren.

Gianluca Vialli vant selv fem trofeer i sin tid i Chelsea, og er klar på at klubben kan vente seg flere suksessfulle år dersom José Mourinho gjenerobrer trenerstolen.

- Jeg tror han vil være et godt valg. Han er veldig motivert, og har sterke følelser for engelsk fotball og Chelsea spesielt.

Reklame

Sikre deg sommerens morsomme lesestoff

Kommentarer til denne saken