Gå til sidens hovedinnhold

Chelsea-manageren ville selge dritt

Chelseas nye manager hadde helt andre planer enn å bli fotballmanager.

Han er en av verdens mest respekterte trenere, og få kunne gjøre annet enn å beundre fotballen han fikk Russland til å spille under fjorårets fotball-EM. Nå skal han forsøke å få Chelsea på beina igjen.

Men toppfotball var ikke noe Guus Hiddink hadde i tankene da han var liten.

Faktisk var drømmen heller å selge gjødsel.

- Som liten vokste jeg opp midt mellom en rekke gårder, og etter skolen ble jeg alltid med en venn til gården hans. Han hadde kuer og hester. Selv som liten visste jeg hvordan man skulle melke kuer, og 12 år gammel lærte jeg å pløye en åker. Akkurat det var noe jeg elsket - med to hester foran plogen. Og når noen spurte meg hva jeg ville bli den gangen, svarte jeg alltid: Jeg vil selge gjødsel. Alle har sine drømmer, men min var altså å bli bonde. Det virket som et fantastisk liv, sier han ifølge The Sun.

Senere ble han blant annet gymlærer for unger med spesielle behov, og akkurat det mener han har hjulpet ham mye i møtet med superstjerner senere.

- Det var unger med en tøff bakgrunn. Av og til kriminelle. Men det er mulig å overføre det til jobben med profesjonelle fotballspillere. Det handler om å ansvarliggjøre, og jeg har flere ganger spøkt med fotballspillerne om at jeg fortsatt jobber med barn med spesielle behov, sier han.

Les hele intervjuet i The Sun.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Slik sparte Charlotte 15.000 kroner på billånet

Kommentarer til denne saken