Gå til sidens hovedinnhold

Chelsea reiste kjerringa

John Arne Riise ga Liverpool ledelsen i kampens første minutt. Ved ordinær tid stod det 1-1, men i ekstraomgangene snudde Chelsea kampen.

Chelsea tok sin første ligacupfinale på fem år, da de i dag slo Liverpool 3-2. John Arne Riise markerte seg allerede i første minutt med en praktfull scoring.

Selvmål
Liverpools Steven Gerrard var tilbake etter en suspensjon, men Gerrard markerte seg på en alt annet enn heldig måte ved å sørge for selvmål. Ved full tid stod det 1-1, og det var duket for ekstraomganger.

I ekstraomgangene bød lagene på et forrykende fotballshow. Didier Drogba sørget for ledelse til Chelsea etter å ha lurt ballen i mål med Liverpoolforsvarere hengende over seg.

Chelsea snudde kampen
I andre ekstraomgang så det ut til at Chelsea skulle punktere kampen. Lampard slo inn et frispark. Liverpools keeper Dudek slo ballen ut, hvorpå Chelseas Gudjohnsen slo ballen inn foran kassa. Dudek gir en halvhjertet retur, som Chelseas Mateja Kezman utnytter. Ballen gikk i mål og blåtrøyene gikk opp i føringen med 3-1.

Men Liverpools Nunez, som startet på benken, ville det annerledes. Snaue minuttet etterpå utliknet han etter å ha vunnet en hodeduell inne i Chelseas sekstenmeter.

De to klubbene har møttes to ganger tidligere i ligacupen. Begge ganger vant Liverpool.

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken