Gå til sidens hovedinnhold

Chelsea snublet i Romania

Luiz Felipe Scolaris gutter fant ikke nettmaskene mot Cluj.

Det ble en tung kveld for Chelsea i Romania. John Terry & co. er nok skuffet over å returnere hjem til London med kun ett poeng mot rumenske CFR Cluj.

Luiz Felipe Scolari synes uavgjort var greit.

- Jeg syns ikke vi spilte så bra, men det er bedre å ta med seg ett poeng enn null.

Brasilianeren var imponert over rumenerne.

- Cluj slo Roma og spilte med selvtillit. De ville vise folk at de er et godt lag. De løp og løp i 95 minutter, la manageren til.

Didier Drogba var tilbake i startoppstillingen for Chelsea etter å ha vært ute i seks uker med skade. Men comebacket ble et mareritt for ivorianeren. Tidlig i 2. omgang ble han liggende med smerter på banen etter å ha forsøkt å nå en pasning fra Florent Malouda. Minutter senere ble han båret av banen til Chelsea-fansens store skuffelse.

Dermed kan londonlaget måtte klare seg uten sin stjernespiss i en god stund fremover. Etter kampen var det ikke klart hvor alvorlig skaden var.

Defensive
Rumenerne lå defensivt gjennom hele kampen og nektet londonlaget å komme til de store sjansene. Chelsea var alt i alt best, men hadde ikke de aller største sjansene foran mål.

Det kan det heller ikke sies at hjemmelaget hadde og etter 90 minutter var det helt greit med poengdeling for begge lag.

Cluj har dermed fått en overraskende god start på årets sesong og har nå fått fire poeng på to kamper etter at de slo Roma i deres første kamp.

Rumenerne befinner seg nå på andreplass i gruppe A med fire poeng. Chelsea har også fire poeng, men engelskmennene har bedre målforskjell enn Cluj.

Her er hele dramaet fra runden!

22.38: Shakhtar Donetsk - Barcelona 1-2! Lionel Messi scorer vinnermålet til Barcelona fire minutter på overtid!
22.31: Shakhtar Donetsk - Barcelona 1-1! Lionel Messi scorer utligningen for katalanerne.
22.29: Sporting Lisboa - Basel 2-0! Derlei sikrer tre poeng for portugiserne.
22.26: Bordeaux - Roma 1-3: Julio Baptista setter spikeren i kista med sitt andre for dagen.
22.20: Anorthosis Famagusta - Panathinaikos 3-1! Hawar Zeebari scorer kypriotenes tredje for kvelden!
22.18: Liverpool - PSV 3-1! Danny Koevermans reduserer øyeblikkelig for hollenderne!
22.17: Liverpool - PSV 3-0! Steven Gerrard klemmer til med strak vrist på frispark fra 18 meter og dundrer inn hjemmelagets tredje for kvelden. Fantastisk av kapteinen og The Kop synger Gerrard-sangen av full hals!
22.12: Bordeaux - Roma 1-2! Julio Baptista scorer på et herlig frispark og sender italienerne tilbake i ledelsen!
22.07: Bordeaux - Roma 1-1! Mirco Vucinic header italienerne tilbake i kampen.
22.04: Inter Milan - Werder Bremen 1-1! Claudio Pizarro sender tyskerne tilbake i kampen.
21.57: Sporting Lisboa - Basel 1-0! Lenadro Romagnoli sender hjemmelaget i føringen.
21.45: PSV sparker i gang 2. omgang på Anfield.
21:33: Det blåses av til pause på arenaene. Liverpool har full kontroll mot PSV, mens Chelsea sliter borte mot Cluj. John Arne Riise har vært forferdelig nær sin første scoring for Roma, mens Barcelona fikk mål mot seg helt på tampen av 1. omgang. Med andre ord mye å glede seg over når de siste 45 minuttene sparkes i gang! Hva tror du blir kveldens overraskelse? Vi vil gjerne høre dine meninger om runden. Send oss en mail og del dine meninger med omverden!

21.31: Shakhtar Donetsk - Barcelona 1-0! Ilsinho sender hjemmelaget i føringen rett før pause. Forferdelig tidspunkt å få en i trynet på for Lionel Messi & co.
21.23: Bordeauxs Henrique får direkte rødt kort etter å ha brukt albuen. Reprisen viser at kortet virker svært strengt idømt.
21.18: Liverpool - PSV 2-0! Robbie Keane scorer sitt første mål for Liverpool. Fernando Torres slår et herlig innlegg fra høyrekanten som Keane bredsider i mål!
21.14: Anorthosis Famagusta - Panathinaikos 2-1! Dimitrios Salpinqidis sender grekerne tilbake i kampen med hans straffescoring.
21.11: John Arne Riise er utrolig nære på å score sitt første for Roma! Nordmannen skyter i stolpen etter frispark fra 20 meter.
21.08: Atletico Madrid - Marseille 2-1! Raúl Garcia fører spanielene tilbake i ledelsen på Vicente Calderón!
21.04: Atletico Madrid - Marseille 1-1! Mamadou Niang utligner for franskmennene.

21.03: Bordeaux - Roma 1-0! Yoann Gourcuff gir franskmennene ledelsen over John Arne Riises Roma.
21.01: Anorthosis Famagusta - Panathinaikos 2-0! Sinisa Dobrasinavic er mannen som sender kypriotene til himmels! Ufattelig start for overraskelseslaget.
21.00: Inter Milan - Werder Bremen 1-0! Maicon sender vertene i ledelsen! Blir det opptur for Jose Mourinhos gutter etter helgens tap i byderbyet mot AC Milan?

20.57: Anorthosis Famagusta - Panathinaikos 1-0! Josu Sarriegi er uheldig for gjestene og sende kypriotene opp i en sjokkledelse!
20.50: Atletico Madrid - Marseille 1-0! Sergio Agüero scorer åpningsmålet på Vicente Calderón! Med den scoringen er argentineren toppscorer så langt i årets Mesterliga med tre mål på to kamper. Er spissen en
20.49: Liverpool - PSV 1-0! Dirk Kuyt sender hjemmelaget i føringen med skudd fra ti meter! Drømmeåpning for Rafael Benitez! Dirk Kuyt har en fantastisk scoringshistorie å vise til. Før han gikk til Liverpool sommeren 2006, scoret han utrolige 71 mål på 101 kamper for nederlandske Feyenoord!
20.45: Kampene er i gang! Liverpool tar avspark mot PSV på Anfield.
20.38: Gladnyhet for alle Chelsea-supportere. Didier Drogba er tilbake i startelleveren til londonlaget. Blir han avgjørende mot CFR Cluj? Rumenerne har hatt noen fantastiske år bak seg. I sesongen 2002/2003 spilte de i rumensk tredje divisjon, men i kveld er de verter for en av verdens største fotballklubber! En utrolig prestasjon av rumenerne.
20.35: Det nærmer seg kampstart på de respektive arenaene rundt om i Europa. Vi følger alle kampene og holder deg oppdatert med status i de diverse oppgjørene. Hvor smeller rundens bombe? Stikker overraskelseslaget Anorthosis Famagusta av med poeng mot Panathinaikos? Mye å glede seg til for fotballelskere i kveld!

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Kommentarer til denne saken