Gå til sidens hovedinnhold

- Chelsea var kveldens vinnere

Manchester United kunne trengt alle tre poengene for å henge med på Chelseas hardkjør. Men Ronaldo & Co. misbrukte sjansene.

ARSENAL - MANCHESTER UNITED 0-0:

Etter en jevnspilt og tam første omgang kunne Manchester United sikret seg alle poengene i de siste 45 minuttene av sin siste opptreden på Highbury.

Cristiano Ronaldo og Ruud van Nistelrooy kom til flere kjempesjanser, og burde omsatt minst en av dem til mål. Kampen bar imidlertid preg av midtbanekriging og frykt for å slippe inn mål fremfor scoringsiver.

Avslutningsminuttene ble dramatiske, og Arsenal kunne fått straffe etter at spanske Cesc Fabregas falt i en duell med Gary Neville.

Hjemmelaget kom til en kjempesjanse et kvarter før hvilen, da Thierry Henry klinte et frispark rett utenfor krysset. Og med ett minutt igjen av første omgang skjøt Ronaldo skyhøyt over fra kloss hold.

- Jeg synes vi har de beste sjansene, men de har antakeligvis ballen mer enn oss. Slik sett var uavgjort kanskje et fair resultat, sa United-sjef Sir Alex Ferguson til Sky Sports.

Chelsea, som mandag slo West Ham 1-3, leder nå med hele 13 poeng på United.

- Chelsea har vært fantastisk jevne, og det er ingen noe sted som kan matche dem akkurat nå, sa Ferguson.

Arsenal ligger på en skuffende femteplass etter kveldens match, og har hele 24 poeng opp til byrival Chelsea. Les alt om runden her.

- Jeg synes vi var tett på en straffe da Neville taklet Fabregas bakfra, sa Arsenal-manager Arsene Wenger.

United-midtbanespiller Darren Fletcher er ikke i tvil om hvem som vant Highbury-duellen

- Chelsea var kveldens vinnere.

Ole Gunnar Solskjær kom ikke med i Uniteds kamptropp.

HTML EMBED
Reklame

Quiz: Hva heter Mummitrollet på originalspråket?

Kommentarer til denne saken