BORDEAUX - CHELSEA 1-1:

Chelsea kjører over all motstand i Premier League og har en særdeles imponerende målforskjell så langt i sesongen. Men på bortebane i Mesterligaen er Luis Felipe Scolaris gutter langt fra så stabile.

Poengdelingen med Bordeaux var Chelseas syvende bortekamp på rad i Europa uten seier. Men til tross for onsdagens poengdeling er londonlaget på god vei mot avansement i verdens gjeveste klubbturnering.

Chelseas tsjekkiske målvakt Petr Cech har et godt og enkelt svar på hva som feiler hans lag på bortebane i Europa.

- Vi må score flere mål. Vi scoret ikke mot Cluj borte. Vi scoret i dag, men vi slapp også inn ett mål, sa Chelseas sisteskanse til Sky Sports etter kampen.

Og fortsatte:

- Jeg synes ikke tapet mot Roma (1-3 red.anm.) teller fordi det kan skje mot alle. Man kan alltids spille dårlig en kamp, men å kaste bort to kamper er for mye.

LES OGSÅ:
Ustoppelige Gerrard
Bom, bom, Bendtner!
Har Sir Alex gjort dette før?
Mannefall i Mesterligaen
Ny målfest i Mesterligaen

- Slår United 4-1

Fransk dominans
Første omgangen var franskmennene det beste laget. De presset Chelsea høyt, og lot ikke engelskmennene få noe tid med ballen i beina. Hjemmelaget hadde også flere gode sjanser, men klarte ikke omsette sjansene i mål.

Men i andre omgang var det et annet Chelsea-lag som kom på banen. Chelsea-sjef Scolari hadde tydeligvis sagt noen gode ord i pausen, for etter en drøy times spill scoret blåtrøyene kampens første mål.

Nicolas Anelka var iskald alene med Bordeauxs keeper og fortsatte dermed sin imponerende målstatistikk så langt denne sesongen.

Men syv minutter før full tid slo hjemmelaget tilbake. Alou Diarra stanget inn ballen bak en sjanseløs Peter Cech til enorm jubel fra hjemmefansen.

Lampard utestengt
Tre minutter senere fikk Scolari mer hodebry foran den siste kampen i gruppespillet. Midtbanedirigent Frank Lampard pådro seg sitt andre gule kort og mister dermed den avgjørende kampen mot Cluj om et par uker.

Roma topper nå gruppe A siden de tok en sterk 3-1-seier borte mot rumenske Cluj. Italienerne har ni poeng på fem kamper. Poenget bak følger Chelsea, mens Bordeaux er hakk i hæl med sine syv poeng.

Cluj kan si takk og farvel i dette årets Mesterliga siden de kun har fire poeng på fem kamper.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).