Gå til sidens hovedinnhold

Cissé tilbake for Liverpool

Endelig en gladnyhet for Liverpool-fansen: Djibril Cissé kan gjøre comeback allerede i onsdagens Champions League-kamp mot Juventus.

Liverpool-spissen brakk beinet i oktober, og det var ikke ventet at han skulle gjøre comeback før neste sesong, men han er med i troppen som skal møte Juventus i morgen. Det er gode nyheter for Liverpool, som mandag fikk den nedslående nyheten om at Steven Gerrard ikke blir spilleklar på grunn av en strekk.

Cissé har knapt nok sparket en ball på seks måneder, men Rafael Benitez tar ham med likevel.

- Cissé kommer ikke til å starte kampen, men kanskje vi kommer til å bruke ham de siste 20 minuttene, hvis vi trenger noe annerledes. Han er rask og kan score mål, sier Benitez til BBC.

- Han har sagt i et par uker at han er klar, men vi har ønsket å være på den sikre siden, legger han til.

Det er for øvrig ventet at Xabi Alonso skal prøve å fylle Gerrards sko. Alonso spiller i så fall sin første kamp siden 1. januar.

Juventus' midtbanespiller Emerson og David Trezeguet spiller trolig også fra start. Begge spilte ikke helgens 3-3-oppgjør mot Fiorentina på grunn av småskader. Alessia Tacchinardi er ute på grunn av suspensjon. Jonathan Zebina sliter med en lårskade, og er heller ikke klar. Trolig tar Gianluca Pessotto over.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken