Gå til sidens hovedinnhold

City avkrefter Guardiola-rykter

Roberto Mancini sitter trygt i managerstolen, ifølge klubbkilder.

Josep Guardiola er ikke på vei til Etihad til tross for den siste tids inntog av tidligere Barcelona-ledere til den engelske toppklubben, hevder kilder rundt laget, skriver ESPN.

Kompisovergang
Ryktene begynte å svirre rundt den spanske suksesstreneren etter at Txiki Begiristain og Ferran Soriano, som begge har en fortid i Barcelona, har blitt hentet til lederverv hos de lyseblå.

Soriano har blitt ansatt som dalig leder, mens Begiristain i rollen som fotballdirektør vil ha ansvaret for spillerkjøp til klubben som så langt kun har oppnådd ett poeng på tre kamper i Champions League.

I den engelske ligaen holder Manchester City tredjeplassen á poeng med byrival Manchester United. De to lagene ligger ett poeng bak Chelsea, som topper tabellen.

Riktig mann
- Roberto har vunnet tre trofeer på to og et halvt år og fikk en ny femårskontrakt i sommer. Dette ville ikke skjedd om ledelsen mente de hadde feil manager, sier en klubbkilde om Premier Leagues best betalte trener.

Guardiola, som for øyeblikket har et sabbatsår fra fotballen, har også blitt koblet til Chelsea, Manchester United og Arsenal i den engelske ligaen, mens klubber i Italia følger han med falkeblikk.

Den spanske treneren hadde stor suksess under sin tid som hovedtrener i Barcelona og vant blant annet Champions League både i 2009 og 2011.

Kommentarer til denne saken