Gå til sidens hovedinnhold

City berget poeng på overtid

Sunderland-keeper Craig Gordon frustrerte Manchester City lenge, men på overtid måtte selv skotten kapitulere.

SUNDERLAND - MANCHESTER CITY 1-1:
Ni minutter var spilt av oppgjøret mellom Sunderland og Manchester City på Stadium of Light da Kenwyne Jones raget høyest på et innlegg fra Steed Malbranque.

Spissen var sterk da han stanget inn 1-0 for hjemmelaget.

Og om City var passive på målet, skulle det ikke bli bedre resten av omgangen. Gjestene fra Manchester så ikke ut til å ha lyst til å spille fotball.

For Manchester City var skuffende dårlige de første 45.

Gordon sto som en vegg
Og da de først våknet etter hvilen så det lenge ut til at det var Sunderland-keeper Craig Gordon som skulle hindre Roberto Mancinis gutter fra å ta tre viktige poeng.

For hver gang City kom seg til avslutning klarte Gordon på utrolig vis å være på rett sted. Både Carlos Tevez, Patrick Vieira og Craig Bellamy hadde feite muligheter for City.

Men ingen klarte å overliste Gordon.

Og dermed klarte et hardtkjempende Sunderland å hindre City i å skape flere farligheter. De var nemlig innstilt på å kjempe med nebb og klør for de tre poengene.

For med seier ville Sunderland ta et sjumilssteg unna nedrykksstriden.

Johnson utlignet på tampen
Men da Gordon nok en gang vartet opp med en kjemperedning på en avslutning fra Bellamy på overtid, var de fleste sikre på at 1-0 skulle holde helt inn for Steve Bruces mannskap.

Men et hjørnespark havnet til slutt i beina til City-innbytter Adam Johnson. Han slo noe som kunne ligne et innlegg, men som ble en vakker avslutning. Ballen skrudde seg nemlig helt opp i det øverste hjørnet og Sunderlands mann på stolpen lyktes ikke i å heade ballen unna.

Dermed fikk City 1-1 helt på tampen, og et viktig poeng i kampen om fjerdeplassen.

Der ligger City to poeng bak Tottenham, med én kamp mindre spilt.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken