Gå til sidens hovedinnhold

City-eieren er Balotellis største fan

Det kan bli vanskelig for Roberto Mancini å kvitte seg med bråkmakeren.

Mario Balotelli ha lenge vært en håndfull for Manchester City-manager Roberto Mancini.

Spissen har rotet seg borti alle mulige typer trøbbel, men den italienske treneren har så langt vært svært tålmodig med sin landsmann. Etter en grusom innsats mot Manchester United trodde likevel de fleste at Mancini hadde fått nok. Det har i etterkant blitt spekulert i at City nå vil kvitte seg med Balotelli i januar.

Men om Citys steinrike eier får det som han vil, og det er fullt mulig, så blir Balotelli værende på Eithad i mange, mange år.

- Opp til ham selv
Sheikh Mansour er nemlig en stor beundrer av spissen, ifølge tabloiden The Sun .

- Mario var en stor og dyr investering for denne klubben, og i City kaster vi ikke penger ut av vinduet, sier den rike eieren.

- Jeg tror Mario kommer til å bli værende her, men det er i første rekke opp til ham selv, sier sjeiken videre.

Det var i desember at Balotelli truet med å saksøke City på grunn av en bot han hadde få fått. Italieneren trakk imidlertid saken i siste time, men også dette gikk ut over forholdet til Mancini.

- Elsker ham
Manchester City-manageren har likevel stort sett vært klar på at han og Balotelli har et bra forhold.

- Jeg elsker ham. Vi har bodd nær hverandre i så mange år og jeg har sett ham vokse opp. Når det gjelder jobben vår er ting litt annerledes, og jeg har gitt Mario beskjed om hva som ventes av ham.

Mancini og Balotelli jobbet også sammen en periode i Inter.

Manchester Citys Samir Nasri har for øvrig blitt ilagt tre kampers karantene for sin oppførsel i møtet med Norwich lørdag. City har ikke anket det røde kortet franskmannen fikk.

Les flere saker fra 2012:

Kommentarer til denne saken