Øvrig meny fra Sportspill onsdag:
Tippetips:United slår tilbake
Hockey-Pelle:Setter pengene på Färjestad
Viking Lotto:Vinn 145 mill i kveld!
Trav:Nettavisens drømmebane
Eksperten:Spill Nettavisens populære andelslag

Mens det var mange flotte CL-objekter til over 2 i odds i går, er onsdagens oddsmeny langt mer favorittpreget. Vi tyr derfor til en dobbel i dagens oddstips.

Alle CL-kampene kan du følge direkte i Nettavisen populære livesystem.

Dagens langskudd
Galatasaray - FC København B 7,55
Galatasaray ble knust av Real på hjemmebane i den første runden, men overrasket med 2-2 borte mot Juventus sist. Vant 2-1 hjemme mot Karabukspor i helgen, men ligger helt nede på 11. plass i den tyrkiske ligaen.

FCK yppet seg litt borte mot Real sist, men tapte til slutt 4-0. Åpnet med uavgjort hjemme mot Juventus. Fikk en elendig sesongstart i den danske serien, men har fått opp dampen og står med 4-1-1 på de siste seks.

Danskene har noe på gang etter den svake starten på sesongen og skal ikke undervurderes mot et Galatasaray som sliter i den hjemlige serien. B til 7,55 i odds er et spennende langskudd.

OBS! Norsk Tipping kuttet i formiddag B-oddsen til 6,75.

Dagens avslag
Skellefteå - Brynäs H 1,40
Serieleder Skellefteå spilte bedre enn på lenge sist, men møtte et elendig HV 71, så seieren skal ikke overvurderes. Melker Karlsson blir trolig klar, men det er et sort spørsmålstegn knyttet til forwarden Jimmie Ericsson.

Brynäs har hatt spillefri i fem dager. Trener Tommy Jonsson mener oppholdet har kommet beleilig. Har tidligere vist at man kan spille jevnt med Skellefteå og er seriens tredje beste bortelag. SHL er en jevn liga, og vi står over odds som er så lave.

Dagens spill
CSKA Moskva – Manchester City B 1,67
CSKA tok tre viktige poeng hjemme mot svake Plzen sist, etter å ha åpnet med 0-3 borte mot Bayern München. Formen i den hjemlige serien er elendig; på de siste fem kampene er det kun blitt ett poeng, og det kom hjemme mot bunnlaget Anzhi. Har dermed falt ned til sjetteplass og ligger hele ni poeng bak serieleder Zenit.

Mario Fernandes, Alan Dzagoev, Rasmus Elm and Aleksandrs Cauna er ute med skader.

City åpnet med en enkel 3-0-seier borte mot Plzen, men gikk på en skikkelig hjemmesmell mot Bayern München. Tok en grei 3-1-seier borte mot West Ham i helgen og klatret opp på fjerdeplass i Premier League – tre poeng bak Arsenal. Sergio Aguero spilte praktfullt i det oppgjøret.

Kaptein Vincent Kompany og forsvarskollega Martin Demichelis er snart klare, men denne kampen kommer for tidlig for begge. Ellers er troppen fulltallig.

Bayern München kommer etter all sannsynlighet til å vinne denne gruppen, så dette er en meget viktig kamp i jakten på den andre sluttspillbilletten. Etter to mislykkede sesonger i CL, er det året City endelig skal bevise at de er et europisk topplag. Da er stjernespillerne nødt til å slå til i nøkkelkamper som denne.

CSKA er helt ute av form, og vi spiller B til 1,67 i odds. Merk spillstopp allerede kl. 17.55.

Real Madrid – Juventus H 1,50
Real leder gruppen suverent med seks poeng og 10-1 i målforskjell. Slo Malaga 2-0 i helgen og tok dermed inn to poeng på Barcelona i den hjemlige ligaen. Ligger tre poeng bak erkerivalen.

Gareth Bale, Karim Benzema, Fabio Coentrao og Raphael Varane er fit for fight, og da er det bare Xabi Alonso av de store stjernene som ennå ikke er spilleklar. 31-åringen kan imidlertid rekke Barca-kampen til helgen.

Juventus har innledet med uavgjort mot FCK og Galatasaray, noe som må betegnes som skuffende for den italienske storheten. Ledet 2-0 borte mot Fiorentina i helgen og så ut til å ha full kontroll på kampen, men personlige feil gjorde at den regjerende seriemesteren til slutt tapte 2-4. Ligger dermed på tredjeplass – fem poeng bak ledende Roma.

Mirko Vucinic, Stephan Lichtsteiner og Fabio Quagliarella er ute med skader.

Juventus har gått seirende ut av de siste fire innbyrdes møtene, og Real har en viktig seriekamp mot Barcelona allerede lørdag. Vi tror imidlertid at spanjolene stiller skjerpet og toppet her og gir dem gode vinnersjanser

Dagens dobbel:
CSKA Moskva – Manchester City 4,35 - 3,50 - 1,67
Real Madrid – Juventus 1,50 - 3,70 - 5,75
Samlet odds: 2,50
Klikk her for å levere dette spillet