Manchester City har satset hardt de siste sesongene. Klubben har brukt mye penger på spillere, men også mye penger på å forbedre strukturen rundt klubben.

Nå står de lyseblå klare til å bruke enda mer penger, denne gangen på stadion Etihad, melder The Independent.

Ifølge avisen kommer klubben til å bruke rundt 50 millioner pund - 445 millioner kroner - på å utvide kapasiteten på arenaen. Planen er i første omgang å bygge 6000 nye seter.

Tredje størst
Det vil gjøre Citys stadion til Premier Leagues tredje største, med en kapasitet på 54.000 tilskuere. Klubben vil gå forbi Newcastle og Sunderland på kapasitet.

Kun Manchester United og Arsenal vil ha plass til flere folk enn City, om utbyggingen blir gjennomført.

Premier League-klubben må imidlertid komme til enighet med beboerne i nærområdet før de kan ta fatt på utbyggingen. Det er ventet at en byggesøknad vil bli sendt i høst.

The Independent skriver videre at klubben også har planer om å utvide den nordre delen av stadion, noe som kan føre til at kapasiteten etter hvert blir enda større.

Manchester City har gjort en rekke undersøkelser på hvordan Etihad kan bli bedre, og det er også en mulighet for å løfte taket, og bygge en helt ny tribuneseksjon.

Disco med Isco?
The Independent skriver at arenaen har et potensial til å kunne holde rundt 70.000 mennesker. City skal imidlertid ønske å utvide stadion steg for steg, over tid.

Det er ventet at den første utbyggingen vil være ferdig sommeren 2015. Som et resultat av utbyggingen vil prisene på sesongkort hos klubben bli senket til under 300 pund.

Samtidig som stadionplanene blir avslørt, venter City fortsatt på å kunne annonsere sin neste manager. Media hevder å vite at Manuel Pellegrini skal etterfølge Roberto Mancini.

Den nåværende Malaga-treneren vil imidlertid kun bli tilbudt en toårskontrakt, skriver Independent.

Den lyseblå klubben håper også å hente Isco fra samme klubb som Pellegrini. Overgangssummen for talentet skal være på rundt 17 millioner pund.

Det er The Telegraph som melder at City nærmer seg et kjøp av den spanske stjernen.