WBA – PORTSMOUTH 1-1:

Med seier i søndagens hjemmekamp mot Portsmouth kunne West Bromwich Albion ha tatt steget bort fra bunnen i Premier League. Ny tabelljumbo ville vært Morten Gamst Pedersens Blackburn.

Men takket være en scoring av Peter Crouch, kan den norske vingen fortsatt trøste seg med at hans klubb ikke er det aller dårligste laget i den engelske toppdivisjonen etter 16 runder.

Hjemmelaget åpnet likevel best, og etter 39 minutter sørget Jonathan Greening for jubel. Chris Brunt satte et frispark i tverrliggeren, og på returen var Greening påpasselig frempå. 1-0 på The Hawthorns.

Dette sto seg også til pause i en omgang der WBA hadde vært det beste laget i en forholdsvis grå forestilling, og ledelsen var dermed fult fortjent.

Drøye ti minutter ut i annenomgang var det imidlertid duket for Peter Crouch. Den tidligere Liverpool-spilleren mottok ballen på rundt 25 meter, vendte opp, og hamret ballen opp i tverrliggeren og ned i mål. En kjempescoring av den lange spissen.

Både Jermaine Defoe og en fomlende Scott Carson i WBA-målet var nære på å avgjøre kampen til gjestens fordel, men da dommeren blåste for full tid sto det fortsatt 1-1.

Dermed er West Bromwich Albion fortsatt sist i Premier League. Det nyopprykkede laget står med 12 poeng på 16 kamper. Portsmouth på sin side, er nummer 8 med 23 poeng.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).