Gå til sidens hovedinnhold

Danmark skal til EM

Danmark møter et desillusjonert Serbia i Parken i kveld.

Øvrige tips fra Sportspill lørdag:
Tippetips:
2,9 mill. i bonuspotten
Dagens dobbel: Sjekk Argentinas superrekke
Langskudd: En usannsynlig EM-toppscorer
V75 Bjerke: Vi stoler på Hamre
V5 Bjerke lørdag: Vi starter Bjerke-festen med en Brandy
V4 Strømsholm galopp:
Internasjonal V4 med norsktrente hester

Lørdagens oddsprogram består blant annet av EM-kvalifiseringskamper, VM-matcher i Canada og diverse oppgjør i Oddsen-ligaen.

Danmark – Serbia H 2,10
Det er bare fem lag i gruppe I, noe som gjør at kampoppsettet ikke er helt likt som for de andre puljene. Danmark har derfor hatt spillefri helt siden 3-1-seiren over Serbia på bortebane i midten av november.

Danskene står med sju poeng på fire kamper og deler annenplassen med Albania. Opp til Portugal skiller det to poeng. Det siste halvåret har laget spilt fire treningskamper (to hjemmeseiere og to bortetap). Det siste oppgjøret ble spilt mandag og endte med 2-1 seier over Montenegro.

Nicolai Jørgensen og Martin Braithwaite og Nicolai Boilesen mangler for Danmark, men landslagssjef Morten Olsen kan glede seg over at hele troppen som ble tatt ut til kampen, er klar for spill.

Serbia har hatt en forferdelig kvalifiseringen så langt. Den kaotiske kampen mot Albania førte til at UEFA ga begge lag null poeng. Saken er til behandling hos CAS, som skal gi sin dom 12. juli. Inntil det står Serbia med det ene poenget laget tok mot Armenia.

Veien mot Frankrike er svært lang og kronglete, og dersom det skulle bli tap eller uavgjort i kveld, er det nok bare å vinke farvel mesterskapet.

Serbia har profiler som Branislav Ivanovic, Nemanja Matic, Alexander Kolarov og Adem Ljajici troppen, men midtbanespilleren Nemanja Gudel, som nylig bli kjøpt av Ajax, mister trolig kampen grunnet skade.

Serbia slo Aserbajdsjan 4-1 i en treningskamp søndag forrige uke.

Danmark er normalt til å stole på i slike hjemmekamper, og Serbia ser nærmest ut til å ha resignert etter poengtrekket og den labre poengfangsten.

Kampstart: 20.45.

Kommentarer til denne saken