Den danske avisen BT skriver lørdag kveld at Stabæks Bob Bradley skal ha takket ja til jobben som ny hovedtrener i franske Le Havre.

Ryktene om at amerikaneren har vært en aktuell trenerkandidat i klubben har svirret en stund. France Football har tidligere meldt om interessen.

Da sa imidlertid Stabæks sportsdirektør Inge Andre Olsen at han ikke kjente til interessen fra den franske klubben.

- Hvis Bob er i konkrete samtaler med klubber, så informerer han om det. Vi har ingen hemmeligheter for hverandre. Vi informerer hverandre om hva som skjer, sa han i intervju med Nettavisen.

- Jeg håper at det er større klubber en Le Havre i andredivisjon i Frankrike som har fått opp øynene for Bob, men foreløpig har jeg ikke noe mer å kommentere rundt det annet enn at vi lever greit med spekulasjonene, sa sportsdirektøren den 20. oktober om Le Havre-interessen.

BT skriver at det danske fotballforbundet i lengre tid har fulgt Bradley og sett på ham som en erstatter for Morten Olsen som landslagstrener, men at amerikaneren nå altså skal være enig med franske Le Havre.

Bradley skal ha skrevet under en kontrakt på ett og et halvt år, men ingenting er bekreftet fra offisielt hold.

Le Havre spiller til daglig i Ligue 2 i Frankrike og klubben har amerikanske eiere med store ambisjoner for klubben. Derfor passer Bradley perfekt inn, mener BT.

Stabæk-treneren skal ha hatt tilbud fra Molde, Heerenveen, og 1860 München, også, melder avisen.

Bradley har hatt stor suksess med Stabæk denne sesongen og laget fra Bærum har fortsatt mulighet til å ta sølv i Tippeligaen.

57-åringen har tidligere trent landslagene til både Egypt og USA.