Gå til sidens hovedinnhold

Dansk stopper Viking-aktuell

Molde nekter å selge Marcus Andreasson til Viking. Nå har Stavanger-klubben kastet sine øyne på den danske midtstopperen Anders Møller Christensen.

Viking har lenge jaktet på stopperen Marcus Andreasson, og allerede fått et bud avvist fra «Røkkeløkka». Molde nekter bombastisk å selge svensken.

- Slik situasjonen er nå, ønsker ikke Molde å selge Marcus Andreasson. Han har ett år igjen av sin kontrakt og forholder seg til det, sier Andreassons agent Stig Lillejord til TV 2 Nettavisen.

Dermed kan Viking komme til å se seg etter andre alternativ. Esbjergs 28 år gamle midtstopper Anders Møller Christensen er én av spillerne blåtrøyene vurderer.

- Det er riktig at dette er en spiller vi har diskutert, men vi har foreløpig ikke tatt kontakt med klubben hans, sier Vikings sportslige leder Egil Østenstad til Stavanger Aftenblad.

Marcus Andreassons agent Stig Lillejord utelukker imidlertid ikke at Molde-stopperen kan komme til å skrive under for Viking allerede nå, og komme gratis som Bosman-spiller i 2007.

- Dette er selvsagt noe som kan bli aktuelt, men etter årets sesong kan også andre alternativ være aktuelle. Det er for tidlig å si noe om dette nå, påpeker Lillejord.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien