Gå til sidens hovedinnhold

David Beckham er historisk

David Beckham har nettopp skrevet seg inn i historiebøkene. Igjen.

(SIDE2:) Denne måneden pryder nemlig David Beckham forsiden av sportsbibelen Sports Illustrated. Det er historisk.

Ikke nok med det er hans første gang som frontmodell i bladet, men han er den første engelske fotballspilleren til å pryde forsiden av det amerikanske bladet Sports Illustrated.

Varm velkomst
Coveret prydes med Beckham i en L. A. Galaxy-fotballdrakt, på den røde løperen. Under følger tittelen - «Velkommen til L. A. David Beckham. Vil han forandre skjebnen til amerikansk fotball (europeisk fotball i USA. Red.anm.)?».

Det er ikke hver dag bladet velger å bruke en fotballspiller som frontpryd i magasinet. Sist gang det hendte var det Brandi Chastain som fikk æren. Det var hennes straffe som sørget for at USA tok gull i fotball-VM for åtte år siden.

Bare tre fra før
Før Beckham er det kun tre andre som har vært på forsiden av bladet. Det er tidligere nevnte Brandi Chastain, Maradonna og Pelé.

Det er ikke så ofte at en britisk sportsstjerne stiller som cover heller. Før han var det golferen Ian Woosnam som var forsidemann i 1991.

Beckham er ikke offisielt en L.A. Galaxy-spiller før torsdag, men likevel pryder han forsiden av sportsmagasinet som kom ut i butikkene i dag, onsdag.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis