I sommer gikk duoen Axel Witsel og Hulk fra portugisisk fotball til russiske Zenit St. Petersburg.

Den rike klubben skal ha betalt både godt med overgangspenger, og ikke minst tilbudt spillerne svært lukrative kontrakter for å ta turen til Russland. Overgangene skal imidlertid ikke ha falt i god jord blant de andre spillerne i klubben, og mandag kom beskjeden om at flere Zenit-spillere nå boikottet den nyankomne duoen.

- Ikke Messi
Russland-kaptein Igor Denisov er en av dem som har tatt til orde for det han mener er urettferdig behandling av spillerne og mener det blir helt feil at de nye spillerne skal tjene så mye.

28-åringen skal selv ha bedt om en ny kontrakt etter at de to stjernene ankom klubben, men ble i stedet degradert til reservelaget på grunn av forespørselen.

- Hvorfor skal utlendinger tjene tre ganger så mye som de beste spillerne i klubben? Derfor spurte også jeg om høyere lønn, men ble vraket av treneren, sier Denisov ifølge Sports Express.

- Om Hulk og Witsel var like gode som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo hadde det vært greit, men det er de ikke. Så hvorfor er det sånn ubalanse i lønningene? sier han.

LES OGSÅ: Nettavisen lanserer gratis Premier League-app

- Gir dem ballen
Denisov presiserer imidlertid at dette ikke handler om penger, men om respekt. Han avkrefter imidlertid ryktene om at de andre Zenit-spillerne prøver å gjøre livet surt for Hulk og Witsel.

- Hvorfor sier folk at vi ikke gir ballen til Hulk eller Witsel? Det gjør vi. Hvorfor gir vi dem ikke en varm velkomst i klubben? Vel, det gjorde vi, sier midtbanemannen.

- Men det er vanskelig for oss å snakke med dem gjennom tolk. Det er meningen at de skal ta kontakt og snakke med oss på egen hånd, sier Denisov om duoen.

Zenit har kun vunnet en av de siste seks kampene og ligger bare som nummer fire i den russiske toppdivisjonen.