Gå til sidens hovedinnhold

- De fikk aldri oppleve den ekte Zlatan

Men tirsdag tror José Mourinho at supersvensken vil stråle i Spania.

Zlatan Ibrahimovic ble aldri noen stor suksess i Barcelona, og derfor gikk turen tilbake til Italia i sommer. Svensken ble lånt ut til AC Milan, hvor han så langt har vist god gammel klasse.

Tirsdag returnerer den tidligere Malmö FF-spilleren til spansk jord. Da er det nemlig duket for en skikkelig godbit i Mesterligaen, når Real Madrid er vertskap for nettopp Milan.

Følg kampen minutt for minutt her fra 20.45!

- Jeg vet hva han står for
Og en som kjenner den svenske appelsinjongløren svært godt er Real-høvding José Mourinho. Portugiseren hadde ansvar for å holde Zlatan i ørene på den tiden de begge var i Inter.

Og selv om treneren nok ikke ønsker å bli vitne til noe Zlatan-show på Santiago Bernabeu, er han full av lovord om sin gamle elev, og advarer om at spanjolene nå vil få se den ekte Zlatan.

- Spania fikk aldri lære å kjenne den ekte Zlatan i Barca, men jeg vet godt hva han står for, sier Mourinho ifølge Sportbladet.

- I Italia vet de også godt hvem han er. Problemet i Spania var at han ikke var lykkelig. Men jeg kan se at Ibra er lykkelig nå.

- Har en plass i hjertet mitt
Mourinho forteller videre at svensken var en av de viktigste grunnene til at han lyktes som trener i Inter, selv om spissen ikke var med på det største av alt, forrige sesongs trippel.

- De spillerne som gir alt for meg beholder alltid en plass i hjertet mitt. Zlatan gjorde mye fantastisk for meg under min første sesong i Italia. Han var fundamentet i laget mitt, sier Mourinho.

- Etter oppholdet i Barca ville han tilbake til Italia for å bli en stor spiller igjen. Han er en fantastisk spiller, en mester, som har vunnet trofeer med store lag. Jeg har stor respekt for Zlatan.

Oppgjøret mellom Real Madrid og Milan på Santiago Bernabeu sparkes i gang 20.45. Lagene står så langt med henholdsvis seks (Real) og fire (Milan) poeng så langt i gruppe G.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED
Reklame

Endelig på lager igjen: Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken