Gå til sidens hovedinnhold

- De har ikke erfaringen vi har

Sir Alex Ferguson tror det harde kampprogrammet kan skape vanskeligheter for byrivalen.

Det nærmer seg innspurten i årets Premier League-sesong og det er Manchester City som så langt har vært det beste laget.

City har tatt 63 poeng, men kun to poeng bak ligger byrival Manchester United.

United-manager sir Alex Ferguson tror at det harde kampprogrammet i innspurten kan bli avgjørende i kampen om seriegullet.

- Man vet aldri. For oss gjør det ingenting, men det kan utgjøre en forskjell siden de ikke har den samme erfaringen som oss, sier sir Alex til Inside United.

Det gjenstår 12 serierunder av årets sesong, men både City og United er fortsatt med i Europaligaen noe som gjør at kampene kommer tett.

Wayne Rooney har den siste tiden slitt med en halsbetennelse og har ikke spilt siden Uniteds seier mot Ajax i Europaligaen.

Men spissen returnerer til helgens oppgjør mot Tottenham. Et oppgjør laget fra Manchester ikke har tapt siden 2001.

Også Rooney tror erfaring kan bli avgjørende.

- Tidlig i United-karrieren min hendte det nok at jeg fikk litt småpanikk hvis vi lå under. Men nå som jeg er blitt eldre og mer erfaren, har jeg lært meg at det bare er å la spillet gå sin gang. Da vil det alltids dukke opp en scoringsmulighet, sier Rooney til Inside United.

- Heretter må vi bare holde fokus og jobbe hardt, så vil forhåpentligvis belønningen komme i form av troféer, sier United-spissen.

United møter Tottenham på White Hart Lane på søndag, mens Manchester City tar imot Bolton hjemme på Etihad Stadium dagen før.

30. april kan det bli en ren seriefinale da City tar imot Manchester United hjemme på Etihad.

- Ser man på resten av sesongen, kan man virkelig si at det bygges opp til en finale mot Manchester City, sier sir Alex til skysports.

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken