Litt tidlig i sesongen, kanskje?

Jo da, det er helt lovlig å mene det, men den amerikanske sportsforfatteren David Hirshey har likevel tillatt seg å sette opp en førsteellever med de største skuffelsene så langt i årets Premier League-sesong, på vegne av ESPN.

I dag følger du flere godbiter LIVE fra 14.30:
Manchester City - Newcastle
Liverpool - Blackpool
Chelsea - Arsenal

- Disse spillerne er den nye Tom Cruise-filmen. Det neste Lindsey Lohan-comebacket. De er Jay Leno, de er den store startelleveren med skuffelser fra engelsk Premier League, skriver forfatteren, og legger til:

- Uten å regne med Wayne Rooney, som er i en klasse for seg selv.

Hvem de utvalgte er? Svaret kommer her, med utdrag fra Hirsheys egen begrunnelse for valgene.

Keeper: Manuel Almunia, Arsenal
- Nest etter Rooney var dette det mest opplagte valget. Hvem kunne forutsett at Almunia ville forvandle seg til Arsenals Bill Buckner? Hans siste brøler, da Gonzalo Jaras markkryper gikk gjennom Almunias hansker og inn i nettet mot West Bromwich lørdag for en uke siden, ser ut til å være hans kjennetegn denne sesongen.

Forsvar: Patrice Evra, Manchester United
- Jeg mener ikke å pirke på franskmannen, fordi hele forsvarsrekken til Manchester United med O'Shea, Evans og Vidic kunne kommet på listen. Men veien for Frankrikes VM-kaptein kunne egentlig bare gått oppover etter å ha ledet Les Bleus til tidenes skandale i Sør-Afrika. I stedet kan man trygt si at Evra fortsatt ikke har kommet tilbake til gammel form.

Forsvar: Jamie Carragher, Liverpool
- Ingen kan trekke i tvil den lidenskapen og forpliktelsen som Carragher tar med seg i hver eneste Liverpool-kamp - og dem har det vært over 600 av i løpet av 14 år på Anfield. Men kan du komme på en eneste gang denne sesongen han har brakt med seg den biceps-krummende autoriteten til hjertet av Liverpool-forsvaret, som han hadde for bare et år siden?

Forsvar: Antolin Alcaraz, Wigan
- Vil du snakke om oksymoroner? Prøv å sette ordene «Wigan Athletic» og «god forsvarer» i samme setning. Alcaraz var ment til å være unntaket som bekreftet regelen. Den paraguayanske midtstopperen var en skinnende stjerne under VM, men har lekket som en sil i midten av et av Premier Leagues minst vanntette forsvar. 13 mål har de sluppet inn så langt, inkludert fire fra Blackpool. Blackpool!

Forsvar: Gael Clichy, Arsenal
- Én ting er å være nytteløs i lufta - sist Clichy vant en hodeduell var mot Verne Troyer - men nå ser det ut til at forsvareren har mistet ferdighetene på bakken også. Borte er de perfekt timede taklingene som ødela motstandernes angrep, og de farlige raidene på flankene som gjorde ham til en dobbel trussel. Det vi ser nå er tankeløse pasninger på egen banehalvdel og mentale søndagsturer som resulterer i kamper som sist lørdag, da han ble brukt og misbrukt av West Bromwich.

Enig eller uenig? Si din mening i kommentarfeltet!
Følg Premier League LIVE fra 14.30!

Midtbane: Lee Cattermole, Sunderland
- Steve Bruce har all rett til å forvente store ting fra Cattermole etter å ha bladd opp over 6 millioner pund i august 2009, men hva har «Black Cats» fått igjen av investeringen? Null, niks, nada og ingenting. I kjølvannet av Bruces advarsel om sine egne spilleres åpenbare mangel på disiplin - ok, et annet uttrykk for ren vold - har Cattermole allerede blitt utvist to ganger i løpet av sju kamper, og fått et velfortjent rykte som Premier Leagues ypperste bølle. Skal du bli sendt ut like ofte som Manchester Uniteds legendariske harding Roy Keane, er det minste man kan gjøre å spille like godt som ham på banen.

Midtbane: Joe Cole, Liverpool
- Husker du jubelen på Merseyside da Reds signerte Chelseas playmaker på free transfer denne sommeren? Man skulle tro at Beatles hadde kommet fra skyene for å gjenopprette Liverpools ærverdige tradisjon. I stedet har den å-så-skadeplagede, å-så-illsinte midtbanespilleren vist seg som å-så-kostbar med en ukelønn på omtrent 90.000 pund. Et utrolig tåpelig rødt kort mot Arsenal i serieåpningen var bare forretten. Hovedretten? Et mål (i Europa League) og null målgivende på åtte kamper.

Midtbane: Wilson Palacios, Tottenham
- En åpenbaring som midtbaneanker for Tottenham i fjor, da han var med å lede klubben til fjerdeplass og deres første Champions League-deltakelse noensinne. Denne sesongen er det som om han har glemt hvordan man utfører en enkel pasning eller takling.

Midtbane: Tim Cahill, Everton
- Hvor er gløden hos den vanligvis så kranglete australieren du ikke vil møte i en mørk bakgate? Etter en overraskende overbevisende innsats for «Socceroos» i Sør-Afrika, har Evertons magiske midtbanespiller med den drøyeste spensten i hele Premier League mislyktes i å fly like høyt denne sesongen - bare én av grunnene til at «the Toffees» ligger helt nederst på tabellen, uten seier på seks kamper. (Dette er skrevet før Evertons 2-0-seier over Birmingham på lørdag, som brakte laget over nedrykksstreken, journ.an.)

Midtbane: Andrej Arshavin, Arsenal
- Med tanke på at Arsène Wenger trenger pustehjelp for å hoste opp penger til spillerkjøp, kan du bare tenke deg spenningen som la seg over Emirates da franskmannen signerte Arshavin for 15 millioner pund i 2009. Selv om Arshavin satte alle fire målene i den fantastiske 4-4-kampen mot Liverpool, har de lidende, trofaste Arsenal-supporterne sett forsvinnende lite av den formen siden. Men ok, han har hatt noe uflaks (tatovert stolpen ved flere anledninger) og har scoret to mål i både Premier League og Champions League, så Arshavin er den beste av de verste på listen.

Spiss: Fernando Torres, Liverpool
- Frisk og fornøyd er spanjolen en av verdens fem beste spisser. Men nå, med et barnevennlig image som matcher hans John Stamos-lignende frisyre, ligner Torres mer på en stjernekikker enn en stjerne. Det ser ut som om Premier League har knust ham - et mål og en målgivende så langt denne sesongen er langt fra hans egen gullstandard, selv om han fortsatt prøver å komme tilbake fra kneskaden han pådro seg før VM. Spørsmålet er om Torres kan ta seg sammen tidsnok til å redde Liverpool. Eller mer betimelig - ønsker han det?

Manager: David Moyes, Everton
- Selv om det er fristende å gi prisen til Arsène Wenger, har Arsenal bare haltet - ikke blitt totalt smadret. Derfor er det David Moyes, den høyt respekterte Everton-manageren, som får den tvilsomme æren av å vinne managerprisen - ironisk nok etter å ha ledet Premier Leagues mest overpresterende lag de siste seks sesongene. Dette var året da Everton skulle ta steget opp fra å være klubben som starter rolig, men som sakte, men sikkert kryper oppover på tabellen ved siste halvdel av sesongen. I stedet har laget spilt ti gode minutter mot Manchester United, og 530 forferdelige mot alle andre.

Kilde: ESPNHTML EMBED

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!