Etter den skuffende landskampen mot Danmark er Vadim Demidov tilbake i San Sebastian.

Til helgen venter en enda større oppgave når Barcelonas stjernegalleri kommer på besøk til Anoeta.

- Tar forholdsregler
Real Sociedad fikk en strålende start på sesongen da laget slo Sporting Gijon 2-1 på bortebane i den første seriekampen for snaue to uker siden.

- Det var viktig å få en bra start på sesongen, da vi har flere vanskelige kamper foran oss. Det var nesten sånn at vi måtte vinne, sier Demidov til Nettavisen.

Landslagsspilleren håper laget kan bygge videre på den gode starten i møtet med Lionel Messi og co, men er fullstendig klar over at det ikke blir noen lett oppgave.

- Man må ta forholdsregler når man møter Barcelona, og vi kommer til å bruke videoanalyse flittig. Det er ikke slik at vi kan spille dem ut, men vi har ikke glemt kampen i fjor da vi vant 2-1, sier Demidov.

24-åringen nyter stor tillit hos trener Philippe Montanier og har to år igjen av kontrakten med Real Sociedad. Nordmannen trives som plommen i egget og ser ingen grunn til å flytte fra den spanske nordkysten med det første.

- Jeg trives veldig godt og det er god stemning i troppen. Språket forstår jeg bedre og bedre, så jeg får med meg det meste nå. Vi er et veldig spillende lag, som liker å holde ballen i laget, har en snittalder på rundt 24 og har flere lovende unggutter som spiller på det spanske U21-landslaget.

- Messi er best
Demidov, som spiller mot noen av verdens beste spillere hver uke, er langt fra overrasket over at Sergio Aguero umiddelbart gjorde braksuksess i Premier League.

- Jeg var sikker på at han skulle slå gjennom. Han er en klassespiller og det er veldig høyt nivå på den spanske ligaen.

Blant alle superstjernene nordmannen har møtt, er det likevel en som peker seg ut som en klar ener, mener Demidov.

- Det er vanvittig mange bra spillere her. Giuseppe Rossi i Villarreal er utrolig bra, men Messi er nok den beste jeg har spilt mot, mener 24-åringen.

Lørdag får han muligheten til å senke Barcelona og Lionel Messi for andre gang på under et halvt år.

HTML EMBED