Gå til sidens hovedinnhold

- Den er der for å knuses

Mamadou Sakho håper Liverpool kan stoppe seiersrekken.

Manchester City er Premier Leagues beste hjemmelag og har vunnet samtlige av sine åtte kamper på Etihad Stadium så langt denne sesongen.

Andre juledag er det serieleder Liverpool som skal få bryne seg på Manuel Pellegrinis menn. Til tross for Manchester-lagets suverene hjemmestatistikk, mener Mamadou Sakho at Liverpool bør ha en god mulighet.

- Det er flott for dem å ha en god hjemmestatistikk, men fotball i dag handler om å snu på slike ting og knuse seiersrekker som dette. Nøkkelen er for meg at vi er målrettet, har tro på oss selv og går ut der for å stoppe dem, sier Sakho til Liverpools hjemmeside.

Den tidligere PSG-spilleren er imponert over lagmoralen i sin nye klubb og tror spillerne kan oppnå store ting sammen.

- Målet er å vinne hver kamp, om det er på deres hjemmebane eller vår, så vi reiser dit og prøver å være klare til å ta fighten og vinne. Det er så enkelt. Jeg mener at når alle drar i samme retning, kan vi flytte fjell.

Seks scoringer mot Arsenal og Tottenham, samt sju mot Norwich er nok til å skremme vannet av de fleste, men Sakho mener Liverpool bærer på samme selvtillit etter 5-0 mot Tottenham.

- Det resultatet viser at vi kan gjøre store ting. Vi må kose oss med den seieren, men likevel se ting i perspektiv - alle kamper er ikke like. Hver motstander er forskjellig, og dette er en veldig tøff liga.

Toppoppgjøret på Etihad starter 18.30 torsdag og kan følges direkte i vårt livesystem.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken