Gå til sidens hovedinnhold

Den hjemvendte «Gud» matchvinner

Robbie Fowler feiret 31-årsdagen med å score Liverpool seiersmål mot Bolton.

LIVERPOOL - BOLTON 1-0: Robbie Fowler vet ennå ikke om han får fortsette i Liverpool etter denne sesongen. Men at han ønsker det, er det ingen tvil om. Og fortsetter Fowler som nå, spørs det om manager Rafa Benitez kan unngå å la fansens yndling fortsette.

Mot Bolton var "Gud", som han kalles av den harde kjerne på the Kop, usynlig i 45 minutter før han plutselig dukket opp.

Etter fint samspill med spisskollega Peter Crouch dunket Fowler ballen inn i høyre hjørne. Et Anfield i ekstase kunne gå til pause med Liverpool i ledelsen. Fowler liker tydeligvis å møte Bolton, dette var hans tolvte mål på tretten kamper mot søndagens motstanderklubb. Robbie Fowler har nå totalt i sine to perioder scoret 174 mål på 342 kamper for Liverpool.

- Det var godt for Robbie å score på bursdagen sin, og jeg vet at dette betyr at jeg må besvare spørsmål om konstraktssituasjonen hans, smilte Liverpool-sjef Rafa Benitez til Sportinglife etter seieren.

Bolton best i starten
Men det var Bolton som hadde vært det beste laget innledningsvis, og Giannakopoulos burde scoret da han kom alene mot José Reina.

Først etter pause kom Liverpool skikkelig til hektene, og seieren var til slutt fortjent nok. Alonso traff stolpen, Gerrard hadde et par skuddmuligheter, og Kewell kom stadig til innlegg fra venstre.

John Arne Riise spilte hele kampen på hjemmelagets venstreback. Nå står Liverpool med 70 poeng i Premier League, og det er allerede tolv poeng flere enn i fjorårets sesong. Da endte klubben på en skuffende femteplass, men vant Champions League.

- Det var godt for Robbie å score på bursdagen sin, og jeg vet at dette betyr at jeg må besvare spørsmål om konstraktssituasjonen hans, sa en fornøyd Liverpool-sjef Rafa Benitez etter seieren ifølge Sportinglife.

HTML EMBED
Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken