- Alle klaget sånn på at flagget var borte, så jeg laget en ny logo bestående av både drage og flagg, sier Erik Brekke til Nettavisen.

19-åringen fra Drøbak, til daglig elev ved Valdres Folkehøgskole, har sendt forslaget sitt til NFF, uten annen respons enn et automatisk svar.

- Denne logoen er snekret sammen på fem minutter i et bildebehandlingsprogram. Det er ideen bak som er viktig, mener Brekke.

Han synes det er viktig å ivareta de forskjelliges interesse i debatten rundt NFF-logoen. Derfor består hans forslag til logo av en drage som kveiler seg rundt det norske flagg.

Alle forslag mottas med takk
Informasjonssjef i NFF, Roger Solheim, sier til Nettavisen at fotballforbundet har mottatt mange henvendelser fra folk som engasjerer seg i debatten rundt logoen.

- Vi har fått mange logoforslag allerede, og vi tar gjerne imot flere, sier Solheim.

Om forslagene blir benyttet som inspirasjon, eller om du faktisk kan få din logo på landslagsdrakten, er ennå usikkert.

Snudde etter protester
Torsdag ble det kjent at NFF gav etter for de massive protestene knyttet til fjerningen av flagget på landslagsdraktene.

- Vi har bestemt at vi skal jobbe med å utvikle et nytt emblem der flagget blir et bærende element, slik at vi fortsatt kan spille med flagget på brystet, sa fotballpresident Sondre Kåfjord.

Det utelukkes likevel ikke at dragen fortsatt blir en del av den norske fotball-logoen.

76