Den tyske andredivisjonsklubben Dynamo Dresden har provosert sine egne supportere ved å forby låten «Atemlos durch die nacht» på kampdag.

Sangen, som noe løst og direkte oversatt heter «Andpusten om natten», har den siste tiden blitt spilt i pausen under hjemmekampene til Dynamo, men klubbstyret mener den gir laget uflaks og har derfor satt ned et forbud.

Den er den tyske TV-profilen og sangeren Helen Fischer som synger låten.

Etter at Dynamo, som sliter i bunnen av sin divisjon, nylig tapte for rivalen Erzgebirge Aue, spilte bortesupporterne den omtalte og populære låten på full styrke for å håne Dynamo-fansen. Det fikk klubbens styre til å reagere kraftig.

Den engelske tabloiden Daily Mail er blant de som omtaler saken.

Fansen har imidlertid ikke tatt ønsket forbudet gledelig velkommen.

Både Helene Fischer og låta er svært populære og da låten «Joan» av artisten Roland Kaiser ble spilt i stedet under pausen av forrige hjemmekamp, svarte supporterne med å bue. De ønsker «Atemlos durch die nacht» tilbake.

Fischer, som opprinnelig er født i Russland, blir likevel ikke borte fra rampelyset i Dresden lenge. Artisten skal nemlig presentere stemmene fra Tyskland under Eurovision Song Contest i København senere denne våren.

Hun har også planer om en konsert på Dynamos stadion neste år.

Sjansene er imidlertid store for at Dynamo Dresden spiller i en divisjon lavere enste sesong. Klubben ligger på en 16.-plass av 18 lag på tabellen i 2. Bundesliga og har fem poeng opp til laget foran. To kamper gjenstår.

Se den populære låta under:

HTML EMBED