CHELSEA - GENK 5-0:

I januar i år ble Fernando Torres solgt fra Liverpool til Chelsea for utrolige 50 millioner pund. Spanjolen har imidlertid hatt sitt å stri med siden overgangen.

I den første halvsesongen ble det dårlig målfangst på spissen, men denne sesongen har 27-åringen virket en smule mer giftig og tidvis gjort sine saker bra.

I sommer fikk Torres selskap av Raul Meireles på Stamford Bridge. Også portugiseren ble hentet fra Liverpool, der han imponerte i sin første, og eneste, sesong.

Sjekk alle resultatene fra Champions League her!

Sto bak tre kjappe
Og nettopp den tidligere Liverpool-duoen var svært sentral, da Chelsea tok imot belgiske Genk til dyst i Champions Leagues gruppe E onsdag kveld.

Allerede etter åtte minutter tok vertene ledelsen og målscorer var Meireles. Midtbanemannen fikk ta ned ballen upresset på rundt 25 meter og banket den i mål.

Bare tre minutter senere var det Torres' tur. Frank Lampard fikk ballen og spilte opp til spanjolen. Torres dro med seg ballen og avsluttet elegant forbi Genks keeper.

Dette var spissens første mål i Champions League på hele 875 minutter med fotball.

Chelsea hadde full kontroll på gjestene fra Belgia i løpet av de første 45 minuttene og etter 27 minutter kom fulltreffer nummer tre. Denne gangen samarbeidet de to målscorerne.

Meireles ble spilt opp på høyre kant og slo inn til sin tidligere lagkamerat i Liverpool. Torres satte hodet til og plasserte ballen i mål nede ved lengste stolpe.

Rett før pause var det duket for Chelsea-mål nummer fire og denne gangen fikk noen andre sjansen. Florent Malouda slo et frispark og Branislav Ivanovic ekspederte det i buret.

Kalou spikret kisten
Etter pausen fortsatte vertene å dominere kampen og Genk var flere nummer for små i det meste. Snaue 20 minutter før full tid var det duket for scoring nummer fem.

José Bosingwa slo til Torres, som avsluttet fra kloss hold. Genk-målvakt Laszlo Koteles leverte en god redning, men på returen var Salomon Kalou våken og gjorde jobben.

Resultatet betyr at Chelsea topper gruppe E med sju poeng fra sine tre første kamper. Tyske Bayer Leverkusen følger på andre med seks poeng, mens Valencia er nummer tre.

Londonlaget har faktisk ikke tapt på hjemmebane i gruppespillet av Champions League siden 2003, da det ble en smell mot tyrkiske Besiktas.

Leverkusen og Valencia møttes også til dyst onsdag og der dro tyskerne det lengste strået. Valencia tok ledelsen ved Jonas, men Andre Schürrle og Sidney Sam snudde kampen.

Genk ligger helt sist i gruppen med fattige ett poeng så langt.