Gå til sidens hovedinnhold

Denne leiligheten smadret salgsrekorden i Nord-Norge

Sjekk prisen!

BODØ (Avisa Nordland): Tirsdag kunne styreleder Roy B. Nilssen og salgs- og markedssjef Lars Henrik Lauritzen i Corponor sprette sjampanjen:

- Det har vært varmt på kontoret i dag. Dette har vært helt sinnssykt, sier de to.

Les saken i an.no her

Salget av det som nå blir Nord-Norges dyreste leilighet - var nemlig et faktum.

Prisen: 25 millioner kroner.

- Men etter at kjøper har gjort de siste justeringene, regner vi med prisen blir på rundt 30 millioner kroner, sier Roy B. Nilssen.

Hvem kjøperen er, holder Corponor hemmelig.

Dobler rekorden

Og dette blir nå den desidert dyreste leiligheten i Nord-Norge, påpeker de to.

- Vi har sjekket det opp den dyreste leiligheten som frem til nå er solgt i Nord-Norge, var i Tromsø og den ble solgt til cirka 13,3 millioner kroner.

- Vi har dermed doblet dette i Bodø, sier Nilssen og Lauritzen og skåler med sjampanjeglasset.

504 kvadratmeter

Og dette blir ikke hvilken som helst leilighet.

Dette er snakk om hele 9. etasje i det som heter Panorama Vest 2- altså den bygningen som ligger ytterst ut mot havet i Bodø Panorama-prosjektet i Vestbyen i Bodø, og som skal stå ferdig i november 2015.

- Egentlig er dette snakk om fire leiligheter og som skal slås sammen til én. Totalt er dette 504 kvadratmeter. Det blir en stor enebolig på toppen, sier Lauritzen.

Videre forteller han at de opprinnelige fire leilighetene til sammen har åtte balkonger, fire vinterhager og sju sportsboder.

- I tillegg er det to heiser opp og som går dirkete inn til leiligheten. Det tror jeg også er ganske unikt, smiler Lauritsen.

- Kjøperen får i tillegg fire parkeringsplasser, og kan sånn sett bygge sin egen store garasje, legger Nilssen til.

- Hvordan er det å gjøre et slikt salg?

- Man må nesten bare holde tunga rett i munnen og ikke tenke så mye over summene. Jeg må innrømme at jeg ikke «turte» å bruke de siste nullene i beløpet, når jeg regnet på kalkulatoren, sier Lauritzen.

- Det er faktisk bare i underkant 14 dager siden kunden først tok kontakt med oss, og spurte om dette lot seg gjøre. Og i dag er det solgt, legger Nilssen til.

Slår alle rekorder

Corponor hadde tidligere rekorden for den dyreste solgte leiligheten i Bodø, i det andre byggeprosjektet som sto ferdig i Bodø Panorama.

Den toppleiligheten ble solgt for 9 millioner kroner.

Etterpå har en leilighet, i den nest øverste etasjen, i Moloveien 4 vært Bodøs dyreste.

Den leiligheten ble solgt av DNB Eiendom Bodø for 9,2 millioner kroner i fjor.

- Kronen på verket

Denne leiligheten som nå altså er solgt for minst 25 millioner kroner, er det ytterste boligbygningen i Bodø Panorama-prosjektene.

Prosjektet i sin helhet ble påbegynt i 2005.

- Vi kjøpte tomta i 1999, og siden har vært lang og hard vei å gå. Nå føler vi virkelig at vi har satt kronen på verket, med salget av denne leiligheten, sier Roy B. Nilssen og fortsetter:

- Til sammen har vi solgt 273 leiligheter og omsatt for cirka en milliard kroner her.

- Spennende

- Vi synes også at det er utrolig spennende at noe sånt som dette skjer her i Bodø. Dette er et boligsalg som går forbi mange byer i Norge, og som matcher mange toppleiligheter sørpå, sier Nilssen.

- Dette viser at boligmarkedet i Bodø er bra, sier Lauritzen og forteller at Corponor til nå har solgt 80 av 93 leiligheter i de to byggene i Panorama Vest.

- Dette er snakk om kjøpere som tør å satse, og som tør å gå foran. Mange vil kanskje si at dette er galskap. Men om ti år igjen tror jeg de heller vil tenke at «dette var jo helt genialt», avslutter Roy B. Nilssen.

Les flere saker i an.no

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå

Kommentarer til denne saken