Gå til sidens hovedinnhold

Denne mannen elsker Liverpool

Les alt om Premier League-runden her.

EVERTON-ASTON VILLA 3-3:

Everton var store favoritter da tungtgående Aston Villa kom på besøk til Goodison Park.

Men det var gjestene som fikk en pangstart på det tøffe borteoppgjøret i Liverpool, da Christian Benteke kjempet seg forbi Johnny Heitinga og trillet ballen i det lengste hjørnet etter kun to minutter.

I det fjerde minutt var Marouane Fellaini like ved å utligne, men venstrebensskuddet snek seg like utenfor stolpen.

Ny Villa-ledelse
Vertene fortsatte sjanseskapingen, og etter halvspilt omgang fikk de endelig uttelling. Victor Anichebe snurret rundt med en Villa-forsvarer før han dunket inn utligningen.

Det skulle likevel ikke ta mer enn tre små minutter før bortelaget var tilbake i ledelsen. Gabriel Agbonlahor raget høyest på et innlegg og stanget inn kampens tredje mål.

Everton fortsatte å dominere banespillet, men klarte ikke å skape de store mulighetene, og dermed kunne Aston Villa gå i garderoben med en noe overraskende ledelse.

Starten på den andre omgangen minnet mye om avslutningen på den første, og det var Aston Villa som fortsatte scoringsballet.

Igjen ble Benteke for vanskelig å hanskes med for Heitinga, og belgieren stanget Villa i tomålsledelse.

Fellaini reddet poeng
Det var hans fjerde scoring i Liverpool by denne sesongen, etter at han puttet to mål mot Liverpool noen runder tilbake.

Dessverre for gjester i poengnød har også Everton en mann som trives svært godt i Liverpool.

Først reduserte Marouane Fellaini til 2-3 midtveis i andre omgang med en god avslutning, før han headet inn utligningen tre minutter inn i overtiden.

Like etter fikk samme mann muligheten til å gjøre snuoperasjonen komplett, men volleyen gikk rett på Villa-keeper Brad Guzan.

Forren droppet igjen
For tredje kamp på rad etter overgangen fra Molde, var Vegard Forren utelatt fra Southamptons tropp da de reiste til Wigan.

Hjemmelaget tok da også ledelsen etter slapp markering på en corner, ved en heading fra Gary Caldwell.

Southampton lot seg likevel ikke pille på nesen, og svarte med store muligheter utover i omgangen uten at det ble uttelling.

Uttellingen skulle imidlertid komme i kampens siste halvdel, og etter scoringer signert Rickie Lambert og Morgan Schneiderlin så det ut til at gjestene skulle ta med seg alle poengene til bake til sør-kysten.

I det klokken passerte 90 minutter dukket derimot Shaun Maloney opp og sørget for at et poeng ble igjen i nord.

West Ham - til slutt
På Boleyn Ground i Øst-London skulle revansjere to strake serietap, men måtte innse at det ble vanskelig å finne en vei rundt Swansea-keeper Gerhard Tremmel.

Hjemmelaget sto for alt av sjanser i den første omgangen, men måtte se den tyske sisteskansen stå i veien gang etter gang.

Et kvarter før slutt skulle Sam Allardyces menn få sin velfortjente scoring, da Andy Carroll ble servert perfekt av Mark Noble og på karakteristisk vis stanget burgundertrøyene i ledelsen.

Swansea ble svært farlige mot slutten av oppgjøret, men West Ham greide å hale seieren i land.

Ny mål-konge
For 15. gang denne sesongen startet Readings suverene toppscorer Adam Le Fondre på benken. Likevel skulle Reading-fansen få noe å juble for allerede etter sju minutter.

Jimmy Kebé mottok et innlegg og dro seg fri med et flott førstetouch før han smelte ballen opp i hjørnet fra drøyt ti meter.

Sunderland utlignet etter en halvtime, og det så lenge ut til at det skulle bli ett poeng til hvert av lagene.

Det ville imidlertid ikke Jimmy Kebé ha noe av. Reading-vingen sikret en kjærkommen hjemmeseier fem minutter før slutt.

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken