Gå til sidens hovedinnhold

Denne mannen er Kakás problem

Det mener Arsène Wenger.

Real Madrids Kaká har slitt med å finne tilbake til nivået han var på i sine beste dager i AC Milan.

Arsenal-manager Arsène Wenger mener Kaka er på god vei mot en formtopp, men tror det blir en tøff kamp om å få plass i José Mourinhos lag.

- Problemet til Kaká er at han spiller på samme lag som Mesut Özil, som er ung og veldig sterk. Det kommer ikke til å bli å bli lett å bli et klart førstevalg igjen, sier Wenger til Sport.

- Sterkt å komme tilbake
Kaká imponerte imidlertid i oppgjøret med Ajax i Champions League forrige uke og fulgte opp med en god kamp mot Espanyol i helgen.

- Han spiller bra igjen nå. Jeg mener uansett det er et stykke opp til nivået han var på i Milan. Det neste steget må være å bite seg fast i startelleveren, sier franskmannen.

Arsenal-manageren mener det er sterkt å komme så sterkt tilbake etter at mange mente han var godt over toppen.

- Alle sa at han var ferdig for en stund siden. Det er ikke lett for en spiller å finne tilbake til formen etter et lengre skadeavbrekk. Han trenger tid til å komme tilbake på topp.

Dyr mann
Brasilianeren har blitt linket bort fra Real Madrid ved flere anledninger, men har avkreftet alle ryktet om en exit fra Santiago Bernabeu.

I 2007 ble Kaká kåret til verdens beste spiller og henviste Cristiano Ronaldo og Lionel Messi til annen- og tredjeplass.

Det samme året ledet han Milan til Champions League-triumf i finalen mot Liverpool, i en kamp som endte med 2-1-seier for italienerne.

I 2009 ble han solgt til Real Madrid for snaue 69 millioner Euro, noe som gjør ham til den fjerde dyreste fotballspilleren i historien bak Zlatan Ibrahimovic, Zinedine Zidane og Cristiano Ronaldo.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken