Gå til sidens hovedinnhold

Denne mannen kan bli avgjørende

Swansea med viktig seier i bunnstriden.

Alexander Tettey spilte nok en gang fra start for Norwich i lørdagens vanskelige bortekamp mot Swansea.

Han klarte imidlertid ikke å gjenta bedriften fra forrige helg, da han scoret et av sesongens aller deiligste mål så langt, i seieren mot Sunderland.

Marerittstart for Norwich
De gulgrønne fikk en verst tenkelig start på bunnoppgjøret, da Jonathan de Guzman ga hjemmelaget ledelsen før halvtimen var spilt.

Nederlenderen banket ballen i mål fra nesten 20 meter, og de fremmøtte på Liberty Stadium, som kunne glede seg over et poeng borte mot Arsenal i midtuka, fikk mer å glede seg over i solskinnet.

Få minutter senere var samme mann på ferde igjen. Nederlenderen ble nydelig frispilt etter et praktangrep, og trillet ballen enkelt i mål.

Stupbratt
Dermed var fjellet allerede stupbratt å forsere for Tettey og co, da lagene gikk i garderoben til pause.

Norwich kom aldri skikkelig tilbake i andre omgang, og i stedet scoret Swansea en gang til, ved Wayne Routledge.

Pusterom
Dermed har Swansea skikkelig pusterom på tabellen, og har nå sju poeng ned til Cardiff, som befinner seg på den øverste plassen under streken.

Wayne Routledges to scoringer, samt Routledge spiker i kista, kan ha reddet waliserne fra en kamp mot nedrykk de neste to månedene.

Norwich ligger på plassen bak Swansea, med 32 poeng. De har også et godt utgangspunkt foran innspurten, til tross for lørdagens tap.

Kommentarer til denne saken