Gå til sidens hovedinnhold

Denne Torres-balladen går verden rundt

- Det er en passiv-aggressiv kjærlighetsvise, sier mannen bak videoen til Nettavisen.

Fernando Torres har igjen hatt en tung sesong på fotballbanen.

Mannen som tidligere er beskrevet som verdens beste spiss har ennå ikke funnet tilbake til sin gamle scoringsform, og Chelsea-spissen har kun bokført tre Premier League-mål denne sesongen.

Torres er derfor et yndet mobbeoffer hos supportere over hele balløya, men noen velger også å støtte den blonde spanjolen.

Laget musikkvideo
Jim Daly er en av dem. Han er mannen bak en video som nå spres i rekordfart.

Engelskmannen er en kjent figur på internett, og står bak flere populære, og humoriske, musikkvideoer med fotball som tema.

Nå har han laget en musikkvideo om Fernando Torres. Han har døpt den «Jeg har troen på deg, Fernando Torres», der han synger det som skal være en støtteerklæring til en av Fotball-Europas mest utskjelte spisser. Med et humoristisk tilsnitt, vel og merke.

- Jeg er en stor fan av Fernando Torres, men føler at han trenger litt kjærlighet. En virtuell klem, om du vil. Jeg lagde denne sangen for å minne ham på at han fortsatt er fantastisk, men at han også trenger å forbedre seg, sier Daly til Nettavisen.

- Hvordan vil du selv beskrive sangen?

- Det er en passiv-aggressiv kjærlighetsvise, sier Daly.

- Håper Torres liker den
Selv holder han med Crystal Palace, og er ikke Chelsea-supporter. Men han håper Torres liker sangen.

- Jeg tviler på at han får sett den, men håper han liker den hvis han gjør det. Det svinger litt av melodien i det minste, ikke sant?

Det har han helt rett i. Daly forteller at han brukte et program som heter «Loops Garage Band» for å lage melodien, for senere å synge inn teksten.

Resultatet finner du under.

(Videoen vises med tillatelse fra Jim Daly. Nettavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til):

HTML EMBED
Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken